Articol din blog pe forum-nelamurire
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Articol din blog pe forum-nelamurire
Am vazut pe alte forumuri care au blog, au scris un articol mare, iar cand intru in forumul "Blog" nu apare tot articolul, insa la mine apar tot.
Vroiam daca am un articol mare, sa dea click si sa-l citeasca pe tot nu sa apara deja tot articolul.
Vroiam daca am un articol mare, sa dea click si sa-l citeasca pe tot nu sa apara deja tot articolul.
Re: Articol din blog pe forum-nelamurire
Apare tot pentru ca e vorba de imagini. Daca ar fi mai mult text, nu ar aparea tot. Sunt aproape sigur ca se tine cont de numarul de caractere din mesaj atunci cand apare o parte dintr-un articol.
Subiecte similare
» Sistem de votare al unui articol/subiect pe blog
» Data limita si data de publicare a unui articol pe blog
» Cum fac ca un articol sa nu apara de 2 ori in categoria tot toate si in categoria propusa[blog]
» Forum transformat in blog
» Cum pot crea un blog(pe forum)?
» Data limita si data de publicare a unui articol pe blog
» Cum fac ca un articol sa nu apara de 2 ori in categoria tot toate si in categoria propusa[blog]
» Forum transformat in blog
» Cum pot crea un blog(pe forum)?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum