Data limita si data de publicare a unui articol pe blog

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Data limita si data de publicare a unui articol pe blog Empty Data limita si data de publicare a unui articol pe blog

Mesaj Scris de Louk la data de 30.07.10 20:15

Data limită şi data de publicare a unui articol pe blog


Exista posibilitatea, de multe ori, ca sa doriti sa publicati un articol doar pentru a anunta ceva de ultima ora. Din acest motiv, nu doriti ca articolul respectiv sa ramana vizibil permanent pe blogul dumneavoastra. Pentru aceasta, va invit sa cititi si sa urmariti cu atentie acest tutorial.

Pentru inceput, vom realiza articolul ce dorim sa apara, de exemplu, doar 2 zile pe blogul nostru si apoi sa fie ascuns. Mergem in Panou de administrare => Articole => Scrie si redactam un nou articol.

Data limita si data de publicare a unui articol pe blog Pasul110

Continuam cu alegerea datelor de postare si a datei limite. In principiu, este cel mai important pas pentru a aplica acest tutorial. A face cu ochiul

1. Data de publicare: este data de la care va incepe sa apara articolul pe blogul dvs.. Astfel, daca doriti ca articolul sa apara abia peste 2 zile, alegeti data ulterioara si articolul va aparea la data si ora selectata. Optiunea este utila in cazul in care plecati in vacanta si doriti ca, indiferent de lipsa dvs., pe blog sa apara articole. Le scrieti dinainte pe toate si le programati sa apara pe blog la zile diferite.

Data limita si data de publicare a unui articol pe blog Pasul210

2. Data limita: este data care ne intereseaza cel mai mult acum. Completand campurile cu data si ora dorite, articolul va aparea pe blog pana la acea data. Dupa respectiva data si ora selectata de dvs., articolul nu se sterge. El ramane in panoul dvs. de administrator, dar nu mai apare vizibil membrilor si vizitatorilor. Puteti oricand sa-l repuneti pe blog, modificand datele de postare si cea limita.
Data limita si data de publicare a unui articol pe blog Pasul310

ATENTIE!
Exclamare Daca doriti ca un articol sa ramana in permanenta pe blogul dvs., nu completati cu nimic campul "Data limita"! Necompletarea acestui camp este egala cu postarea definitiva a articolului pe blogul dvs..
Exclamare Daca doriti ca un articol sa apara pe blog inaintea altui articol (de exemplu, suntem in data de 1 ianuarie 2010 si doriti ca articolul sa apara pe data de 14 decembrie 2009), modificati data de publicare la data de 14 decembrie 2009. Articolul va aparea in urma celor mai noi, postate dupa aceasta data.

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau constatari, va invit sa deschideti un subiect in sectiunea de suport pentru Blogratuit.ro. A face cu ochiul

Numai bine,
Echipa Blogratuit

Tutorial realizat de Kegan

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Louk

Louk
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 9434
Localizare : România - o ţară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/
Louk a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum