Sondaj pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sondaj pe forum
Cum adaug un sondaj pe pagina? As vrea ca si vizitatorii sa poata vota, nu doar membrii.
Re: Sondaj pe forum
Sondajele pe forum se adauga cu ajutorul widget-urilor. Mergeti la gestionarea widget-urilor din Panou => Module si alegeti widget-ul "Sondaj". Editandu-l veti avea ocazia sa alegeti unul dintre sondajele deja existente pe forum.
pe forum imi arata doar titlul "Sondaj", iar din panoul de administrare cand ii dau la modifica imi arata "forum pentru sondaje" si atat. nu ma lasa sa editez
Aveti pe forum vreun sondaj deschis? Trebuie sa fie un sondaj cel putin pe forum.
nu am nici un sondaj pe forum
atunci faceti unul iar dupa urmati pasi spusi de kegan
de ce te bagi daca habar nu ai? tocmai am spus ca nu merge sondajul dupa pasii lui kegan
deci pana la urma ma ajuta si pe mine cineva? Sunt noua...chiar trebuie sa dureze o vesnicie pana imi construiesc forumul? Imi cer scuze ca m-am enervat dar din atatia moderatori chiar nu ma ajuta nimeni? Chiar nu exista administrator sa vada ce se intampla. Am mai deschis subiecte si nu mi s-a raspuns pe motiv ca nu are titlu explicit. ei bine ce e potrivit pt noi il face nepotrivit pt voi si invers. de ce nu editati titlurile care nu sunt ok? ca sa dureze o vesnicie pana ne raspundeti? pfff....nu mai zic nimic ca sunt chiar nervoasa...
puteti inchide topicul. nu am rezolvat problema dar vad ca nu se deranjeaza nimeni sa ma ajute
Stii nu mi se pare corect ceea ce faci !!!
Stii ca cei din staff fac asta gratis ???
Daca nu te pricepi cauta pe cineva sa te ajute...
r8b3r7 a scris:Stii nu mi se pare corect ceea ce faci !!!
Deci vrei s-o faca pe bani?..Nici pe elitep**** nu se dau Bani si ei au 3.000.000 de Membri;).
On:Trebuie umblat la Permisiunile Vizitatorilor;)..Da-mi un P.M. cu adresa ta de E-Mail si te ajut prin Team Viewer.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum potsa fac un sondaj pe Forum ?
» Cum poti pune un sondaj la forum? [R]
» Cum pot adauga un sondaj pe forum ca cel de pe forumul acesta. [R]
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» Nu Pot selecta optiunile si sa creez sondaj cand fac topic nou pe forum :(
» Cum poti pune un sondaj la forum? [R]
» Cum pot adauga un sondaj pe forum ca cel de pe forumul acesta. [R]
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» Nu Pot selecta optiunile si sa creez sondaj cand fac topic nou pe forum :(
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum