cum pun top66 pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum pun top66 pe forum?
as dori si eu un raspuns la aceasta intrebare?
Cum as putea sa pun pe forum TOP66 ca sa pot fii votata de cei care viziteaza forumul?adminul forumului este altcineva,eu sunt admin dupa ea,precizez ca am fost si m-am inscris si am si linkul de la ei dar nu stiu unde trebuie sa intru si ce pasi trebuie sa urmez
va multumesc din suflet
Cum as putea sa pun pe forum TOP66 ca sa pot fii votata de cei care viziteaza forumul?adminul forumului este altcineva,eu sunt admin dupa ea,precizez ca am fost si m-am inscris si am si linkul de la ei dar nu stiu unde trebuie sa intru si ce pasi trebuie sa urmez
va multumesc din suflet
Re: cum pun top66 pe forum?
vero79, realizezi ca ai postat intr-o sectiune gresita, nu ?
Vizitato- Vizitator
nu stiu,daca vrei mutal tu unde crezi ca ar fi trebuit sa-l pun eu,dar totusi vreau un raspuns ca simt ca nu mai pot,am obosit deja
Nu vei primi un raspuns decat daca postezi in sectiunea corecta, iar eu nu pot muta subiectul fiind ca nu am acces..
Vizitato- Vizitator
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Vizitato- Vizitator
PA>Module>Portal si Widget>Gestiunea Widget-urilor forumului>Creati un widget personalizat>Scrii link-ul sau un cod HTML si gata
Mersi Lizzard,daca cumva nu o sa ma descurc sau mai am nelamuriri am sa intru si am sa va cer ajutorul
Multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi,pentru cei care inca sunt incepatori(cum sunt si eu.
Multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi,pentru cei care inca sunt incepatori(cum sunt si eu.
multumesc pentru ajutorul de a pune TOP66 la mine in forum,am reusit,sunteti nemaipomeniti,sunteti de un real ajutor
vero79: Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pun top66 pe forum ?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
» Cum adaug codul de votat de pe Top66 ?
» Cum adaug un banner de vot, gen top66 ? edit1960 [R]
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
» Cum adaug codul de votat de pe Top66 ?
» Cum adaug un banner de vot, gen top66 ? edit1960 [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum