Semnatura JavaScript in forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Punem Java
Semnatura JavaScript in forumul de suport
Nu sti udaca titlul este explicit insa as vrea sa putem sa punem si coduri Java in mesaje / semnaturi ...
Astept argumente .
Titlu editat
Astept argumente .
Titlu editat
Re: Semnatura JavaScript in forumul de suport
interesant. dar java script si java sunt 2 lucruri complet diferite. am votat da in caz ca este vorba de JS...
danny17, ideal ar fi sa va argumentati votul.
Cat despre sugestie, nu-mi dau seama la ce se refera, mai ales ca semnaturile nu pot fi utilizate decat de staff. Am mai spus, prea multe pretentii.
Sunt pro pentru JS , dar nu inetleg JS se activeaza doar pe forumgratuit , nu si pe subdomenii ? Ex: vreau si pe forumul meu sa imi faci o semnatia in JS
Exemplu am o semnatura Java creeata pe net si imi da un script , daca il pun pe forum nu merge sau daca o pun ca semnatura . Asta as vrea sa se poata .
Byakuya, in cadrul forumului de suport, codurile html, in mesaj, sunt dezactivate, iar la semnatura nu aveti acces. Totusi nu vad rostul folosirii unui astfel de cod in cadrul forumului de suport. Aici ne ajutam intre noi, nu sa afisam coduri proprii sau preluate de pe nustiu ce site-uri.
*** respins
*** respins
Subiecte similare
» Punere Semnatura pe forum de suport catre Forumul tau
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Rank pt. forumul de suport
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Rank pt. forumul de suport
» Editarea gradelor pe forumul de suport
» Revizurile pe forumul de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum