Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi
Rezumarea primului mesaj :
Noua actualizare |
Buna seara tuturor! O noua actualizare tocmai a fost facuta pentru forumurile dumneavoastra. Iata ce contine aceasta actualizare :
Aceasta optiune va permite administratorilor sa fie la curent cu statutul optiunilor cu plata care le au activate pentru forum. Incepand de acum veti putea sa va atasati contul de pe Facebook forumului dumneavoastra, grabind astfel procesul de inregistrare Pentru un tutorial complet al sistemului Facebook Connect click aici Acest indicator vă va indica cat de puternica este parola pe care ati ales-o, astfel veti putea sa alegeti parole mai puternice si mai bune pentru forumul dumneavoastra La inregistrare : Pe pagina profilului unui membru : In panoul de administrare : Speram sa va bucurati de aceste noi optiuni Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Ultima editare efectuata de catre Luky in Mar Iul 27, 2010 11:27 pm, editata de 2 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare noua : Facebook Connect + alte optiuni noi
Sunt toate activate deja
Vizitato- Vizitator
Foarte bune aceste actualizari...pacat ca s-au lasat ceva bug-uri in urma acesteia...(template-urile...se modifica foarte greu)
Sper ca tehnicieni sa rezolve...din cate am inteles cei de la Forumotion deja se ocupa cu bug...
Sper ca tehnicieni sa rezolve...din cate am inteles cei de la Forumotion deja se ocupa cu bug...
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
La orice update apar bug-uri care se rezolva, trebuie doar sa asteptam
Doar cine nu munceste, nu greseste.
Vizitato- Vizitator
Foarte interesante aceste facilitati.Multumim Luky si le multumim si tehnicilor !
EU ma tot chinui sa activez chestia cu facebook dar nu merge imi apare intruna pagina aia alba si nu orimesc nici un cod...ce fac?
nici eu nu primesc codul
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
sarbuclau a scris:EU ma tot chinui sa activez chestia cu facebook dar nu merge imi apare intruna pagina aia alba si nu orimesc nici un cod...ce fac?
Sunt unele bug-uri de la Facebook care trebuiesc rezolvate de catre ei, nu de noi
Vizitato- Vizitator
Cei care au probleme cu pagina alba la Facebook. dezactivati Adblock. el provoaca aceasta problema.
Si eu am patit la fel
Si eu am patit la fel
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» Facebook Connect și forumul HTTP
» Actualizarea modulului Facebook Connect
» Problema FaceBook Connect
» Optimizare pentru Facebook Connect
» Facebook Connect și forumul HTTP
» Actualizarea modulului Facebook Connect
» Problema FaceBook Connect
» Optimizare pentru Facebook Connect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum