Robot pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Doriti sa fie un robot pe forum ?
Robot pe forum
Probabil va intrebati oare cum robot pe forum.
Foarte simplu ! Propunerea este urmatoarea : sa se adauge un robot pe forum care sa ajute la forum.
Cu ce sa ajute ? Cand cineva face spam sa ii stearga mesajul si sa baneze automat persoana respectiva.
Cu ce ajuta acesta : acest robot ajuta la forum deoarece asa nu sar mai face spam pe forum , defapt sar face dar cine ar face spam ar primi automat ban pentru spam si mesajul ar fi sters sau ar aparea in acel Mesaj : Din partea robotului , ati fost banat pe acest forum pentru spam . Si mesajul sa nu mai apara sa apara Mesaj sters .
Astept pareri ><
Foarte simplu ! Propunerea este urmatoarea : sa se adauge un robot pe forum care sa ajute la forum.
Cu ce sa ajute ? Cand cineva face spam sa ii stearga mesajul si sa baneze automat persoana respectiva.
Cu ce ajuta acesta : acest robot ajuta la forum deoarece asa nu sar mai face spam pe forum , defapt sar face dar cine ar face spam ar primi automat ban pentru spam si mesajul ar fi sters sau ar aparea in acel Mesaj : Din partea robotului , ati fost banat pe acest forum pentru spam . Si mesajul sa nu mai apara sa apara Mesaj sters .
Astept pareri ><
Re: Robot pe forum
Te-ai uitat prea mult la filme SF
Asa ceva e greu de realizat (chiar imposibil), gandeste-te cum va detectat acel robot mesajele spam????
Asa ceva e greu de realizat (chiar imposibil), gandeste-te cum va detectat acel robot mesajele spam????
KomyOmy a scris:Te-ai uitat prea mult la filme SF
De ce nu il lasi sa viseaze... vad ca e "greu" sa moderam ce avem (forum) maine poimaine cerem un script ce posteaza in locul adminului
Vizitato- Vizitator
sa zicem ca s-ar putea, atunci ce rol ar avea moderatorii??
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
DarkStar si ceilalti , sa spun ce rol ar avea . Odata pe forumul meu mi se facusere cam 20000 de mesaje de la vro 157 mesaje.Toate de la spam si in loc sa stau vro 5 ore cu forumul in vacanta ca sa sterg alea , sa schimb nickurile alora cu nickuri obscente si sa redeschid forumul mai simplu era direct sa faca robotul dar...
Daca nu mai intri -uiti de forum, se intampla si din acestea, cezurezi cuvinte mesaje si useri mai ales ca vad ca ai destui. Ca sa nu pierzi forumul!
Vizitato- Vizitator
Floryyn am avut al forum , am plecat 2 ore si mi sau facut atatea mesaje ! Dar tu nu stii nimic dar te bagi ca musca in lapte . Intreaba mai intai !
Scuze, nu stiam ca in timp asa de scurt....
Vizitato- Vizitator
Ar prinde bine un robot din acela, dar nu poate fi precis.. daca sterge alte mesaje ( tutoriale sau altele ) cat de destept poate fi ) serios acum..
Se poate face doar pt. dublu post - triplu post sau mai sus .. cred ca altfel nu poti ..
Eu am vazut un site cu robot activ peste toate forumurile si unu facuse spam si aparuse Staff message (robot):
Mesajul a fost ascuns si userul a fost banat pentru spam.
Cat pentru Floryyn : da , mi se inregistrasera cam 40 membri in plus pe alt forum si miau facut spam !
Mesajul a fost ascuns si userul a fost banat pentru spam.
Cat pentru Floryyn : da , mi se inregistrasera cam 40 membri in plus pe alt forum si miau facut spam !
Votez da pentru : sa nu poata face dublu post . adica sa faca dubulu post dar sa se inregistreze mesajul in cel de sus . + spam.
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum