Cum atragi oameni catre forumul tau?
Pagina 7 din 10 • Distribuiţi
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cum atragi oameni catre forumul tau?
Rezumarea primului mesaj :
Salutare tuturor!
Stiu ca pare un pic ciudat sa vin cu un asmenea topic, insa sunt la inceput si as avea nevoie de niste sfaturi.
Am creat de curand un forum. Are o tema mai speciala, adica nu se adreseaza unei largi categorii. L-am gandit bine inainte, si l-am structurat cat mai bine posibil (desi are un design cam simplist). Am explicat apoi prin anunturi pe forum ce si cum despre el.
Ca promovare l-am inscris aici, pe diferite deirectoare web, apoi am intrat si intr-un sistem de link exchange, ba chiar l-am pus si pe blogul meu. Insa, desi se inregistreaza vizitatori, nimeni nu se inscrie. Decrierea este destul de explicita, incat cine ar vrea sa dea click pe un link catre el, ar fi interesat de tema lui. E adevarat ca are doar 3-4 zile, insa eu, in naivitatea mea, ma asteptam sa se inscrie totusi cineva si sa posteze macar o persoana.
Am citit pe aici pe forum sfaturi despre promovare, insa la mine nu merge pana acum. Iar prietenii; nu sunt interesati de subiect, deci e exclus ca ei sa vina.
As dori de la voi niste sfturi, cum ar fi mai bine. Voi cum ati facut cand ati inceput un forum? Si cum au venit la voi primii utilizatori? In cat timp ati reusit sa adunati un numar bunicel?
Am pus o gramada de intrebari, sper sa nu ma considerati "prostuta", dar chiar sunt la inceput.
Astept raspunsurile voastre si multumesc de pe acum celor care imi vor spune cate ceva.
Salutare tuturor!
Stiu ca pare un pic ciudat sa vin cu un asmenea topic, insa sunt la inceput si as avea nevoie de niste sfaturi.
Am creat de curand un forum. Are o tema mai speciala, adica nu se adreseaza unei largi categorii. L-am gandit bine inainte, si l-am structurat cat mai bine posibil (desi are un design cam simplist). Am explicat apoi prin anunturi pe forum ce si cum despre el.
Ca promovare l-am inscris aici, pe diferite deirectoare web, apoi am intrat si intr-un sistem de link exchange, ba chiar l-am pus si pe blogul meu. Insa, desi se inregistreaza vizitatori, nimeni nu se inscrie. Decrierea este destul de explicita, incat cine ar vrea sa dea click pe un link catre el, ar fi interesat de tema lui. E adevarat ca are doar 3-4 zile, insa eu, in naivitatea mea, ma asteptam sa se inscrie totusi cineva si sa posteze macar o persoana.
Am citit pe aici pe forum sfaturi despre promovare, insa la mine nu merge pana acum. Iar prietenii; nu sunt interesati de subiect, deci e exclus ca ei sa vina.
As dori de la voi niste sfturi, cum ar fi mai bine. Voi cum ati facut cand ati inceput un forum? Si cum au venit la voi primii utilizatori? In cat timp ati reusit sa adunati un numar bunicel?
Am pus o gramada de intrebari, sper sa nu ma considerati "prostuta", dar chiar sunt la inceput.
Astept raspunsurile voastre si multumesc de pe acum celor care imi vor spune cate ceva.
[Subiect-Unic] Cum va populati forumul?
Voi cum va populati forumul?
Eu dau massuri la prieteni mei cu linkul:D
Eu dau massuri la prieteni mei cu linkul:D
Re: Cum atragi oameni catre forumul tau?
Nu prin mass-uri se face "popularea". Eventual un mesaj la status.
Vizitato- Vizitator
Buna dimineata,
Un astfel de subiect exista deja: https://help.forumgratuit.ro/t1659-subiect-unic-cum-atragi-oameni-catre-forumul-tau
Un astfel de subiect exista deja: https://help.forumgratuit.ro/t1659-subiect-unic-cum-atragi-oameni-catre-forumul-tau
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Da stiu ca mai exista si un alt topic dar multi nu mai stiu de acel topic..
mass-uri , altfel chiar nu stiu
Massurile nu functioneaza niciodata.
In primul rand pentru ca mai mult de 50% din listele noastre de messenger nu sunt interesate de asa ceva. Deci se vor enerva, vei lua ignore si...vei ramane cu forumul gol si cu ignore.
Poti baga bani in el, pentru a activa Reclame (In PA cu credite), sau poti cauta site-uri sa faci parteneriate, sa lucrei la SEO etc.
Acesta a fost un sfat pentru cei care isi "populeaza" forumul cu "massuri".
In primul rand pentru ca mai mult de 50% din listele noastre de messenger nu sunt interesate de asa ceva. Deci se vor enerva, vei lua ignore si...vei ramane cu forumul gol si cu ignore.
Poti baga bani in el, pentru a activa Reclame (In PA cu credite), sau poti cauta site-uri sa faci parteneriate, sa lucrei la SEO etc.
Acesta a fost un sfat pentru cei care isi "populeaza" forumul cu "massuri".
Bun sfat Y2J !
Vizitele nu apar cand dorim noi, ci cand vom gasi o modalitate de a face forumul cat mai interesant. Va spun din propria experienta, ca forumurile care se axeaza doar pe suport forumgratuit, nu vor avea un success foarte mare. Daca va axati si pe alte subiecte de discutii, cum ar fi vedete, muzica, filme, ati avea o sansa in plus.
Forumul meu exista de mai bine de 1 an, dar deabia acum 2-3 luni a inceput sa creasca vizitele cu pana la 70%.
Subiectele sunt cele mai importante, dar sunt importante si cuvintele cheie pe care le-ai adaugat in panoul de administrare. Trebuie sa adaugati cele mai importante cuvinte cheie.
Massurile, promovarile pe alte forumuri chiar nu functioneaza, vizitatorii intra si pleaca. Daca continutul forumului este interesant, atunci veti avea cat de cat sanse de a creste numarul de utilizatori si numarul de vizite.
Forumul meu exista de mai bine de 1 an, dar deabia acum 2-3 luni a inceput sa creasca vizitele cu pana la 70%.
Subiectele sunt cele mai importante, dar sunt importante si cuvintele cheie pe care le-ai adaugat in panoul de administrare. Trebuie sa adaugati cele mai importante cuvinte cheie.
Massurile, promovarile pe alte forumuri chiar nu functioneaza, vizitatorii intra si pleaca. Daca continutul forumului este interesant, atunci veti avea cat de cat sanse de a creste numarul de utilizatori si numarul de vizite.
retele de socializare si continut bun al forumului ..
Popularitatea forumuli creste odata cu numarul si caliatatea subiectelor de pe forumurile dvs..Merge si variata massurilor,dar asta mai mult pe forumurile de gaming (competitii-online) gen: fifa,counter-strike,SAMP...
Dupa parerea mea retelele sociale nu aduc membri seriosi is activi, cum a spus si Joshep. va forumul si pleaca.
Dupa parerea mea retelele sociale nu aduc membri seriosi is activi, cum a spus si Joshep. va forumul si pleaca.
Buna Seara!
Exista mai multe modalități pentru a face un forum populat!
1)Introduce foarte multe cuvinte-cheie care sunt cautate des!
2)Trimiteti mesaje tuturor oamenilor cunoscuți sau necunoscuti
3)Intra pe mai multe forumuri si caută dacă au restiunea promovare gratuită si creează un subiect acolo!
4)La localizare baga numele forumului tau!
5)La statul baga numele forumului tau!
6)Creează un videoclip si posteaza-l undeva ca sa fie vazut
Sper ca ai lamurit problema!
Exista mai multe modalități pentru a face un forum populat!
1)Introduce foarte multe cuvinte-cheie care sunt cautate des!
2)Trimiteti mesaje tuturor oamenilor cunoscuți sau necunoscuti
3)Intra pe mai multe forumuri si caută dacă au restiunea promovare gratuită si creează un subiect acolo!
4)La localizare baga numele forumului tau!
5)La statul baga numele forumului tau!
6)Creează un videoclip si posteaza-l undeva ca sa fie vazut
Sper ca ai lamurit problema!
La un forum contează aproape 100% infatisarea lui!Adică tema,iconuri,subiecte si mai ales activitatea!Un forum de v-a popula daca vizitatorii sunt atrasi de infatisarea forumului si mai ales de cineva care se ocupa de el si nu îl creaza astăzi si mâine îl lasa!
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Mi s-a sters forumul de catre onlineguardian
» Punere Semnatura pe forum de suport catre Forumul tau
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Script detector cati oameni sunt online
» Punere Semnatura pe forum de suport catre Forumul tau
» [CNAME]Redirecţionare domeniu extern către forumul dvs. Forumgratuit
» Recuperarea unui forum sters de catre un administrator al forumul- titlu modificat nick
» Script detector cati oameni sunt online
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum