Scoaterea auto-refresh-ului din PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Vreau eliminarea refresh-ului din PA
Scoaterea auto-refresh-ului din PA
Rezumarea primului mesaj :
De multe ori stau in PA la o anumita pagina mai mult decat e cazul (de exemplu, ca sa editez CSS-ul sau ca sa scriu codul la o pagina html). Si cand sa dau click pe valideaza/inregistrare, sunt redirectionata automat pe prima pagina a PA. Atfel, pierd tot ce am muncit in acel interval.
Nu gasesc rostul acestui redirect/refresh. Mi-e greu sa cred ca cineva poate sta atat de mult pe o pagina incat sa uite ce facea, iar acesta masura il ajuta pe acela sa nu isi strice forumul...
De multe ori stau in PA la o anumita pagina mai mult decat e cazul (de exemplu, ca sa editez CSS-ul sau ca sa scriu codul la o pagina html). Si cand sa dau click pe valideaza/inregistrare, sunt redirectionata automat pe prima pagina a PA. Atfel, pierd tot ce am muncit in acel interval.
Nu gasesc rostul acestui redirect/refresh. Mi-e greu sa cred ca cineva poate sta atat de mult pe o pagina incat sa uite ce facea, iar acesta masura il ajuta pe acela sa nu isi strice forumul...
Re: Scoaterea auto-refresh-ului din PA
Doua aspecte sint aici: unul este durata in care un utilizator se considera conectat, asa cum ati setat-o din PA. Al doilea este pentru siguranta, daca ati lucrat de la un PC pe care il impartiti cu alte persoane, dupa un timp sa nu mai poata fi accesat panoul daca ati lasat un tab deschis.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Culoarea link-ului la pozitionarea mouse-ului deasupra sa semitransparenta
» Actualizarea design-ului site-ului Forumgratuit.ro
» auto-conectare
» Auto previzualizare
» Auto e-mail
» Actualizarea design-ului site-ului Forumgratuit.ro
» auto-conectare
» Auto previzualizare
» Auto e-mail
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum