auto-conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
auto-conectare
am gasit un topic de conectare automata, l-am acel pe acel v2 scris de apollo, acum vreau cand chatboxu deconecteaza useru, sa il conecteze automat din nou
- Cod:
$(function(){
var c = document.getElementById('chatbox_popup');
$(c.previousSibling.previousSibling).add(c).click(function(){
$.post('/chatbox/chatbox_actions.forum?archives','mode=send&sent=');
});
});
Ultima editare efectuata de catre mihai in Joi Aug 10, 2017 7:27 pm, editata de 1 ori
Re: auto-conectare
- Cod:
$(function(){
setInterval(function(){
var c = document.getElementById('chatbox_popup');
$(c.previousSibling.previousSibling).add(c).click(function(){
$.post('/chatbox/chatbox_actions.forum?archives','mode=send&sent=');
});
}, 5000);
});
Verifica la fiecare 5 secunde daca e sau nu conectat.
nu stiu de ce, dar sta ceva mai mult de 5 secunde... e posibil sa fie de la js-uri
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
E normal sa stea mai mult de 5 secunde. Codul acela trimite un request serverului care nu se completeaza instantaneu. Acel request e ca si cum ai da un F5 paginii cu chat-ul(in sens ca dureaza tot cam atat).
mersi mult @Apollo,dar numai am nevoie,cei care vor să se conecteze se pot conecta automat,apăsând pe„Conectare”din nou
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Problemă auto aliniere subforumuri Phpbb2
» Auto e-mail
» Auto previzualizare
» subforum auto aranjate
» Scoaterea auto-refresh-ului din PA
» Auto e-mail
» Auto previzualizare
» subforum auto aranjate
» Scoaterea auto-refresh-ului din PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum