Subdomenii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Subdomenii
Rezumarea primului mesaj :
Sunteti de acord ca atunci cand comandam un domeniu sa avem subdomenii gratuite?
De exemplu daca comand un domeniu nume.com
sa am in jur de 10 subdomenii portal.nume.ro , etc.nume.ro
Daca sunteti de acord astept pareriile voastre
Sunteti de acord ca atunci cand comandam un domeniu sa avem subdomenii gratuite?
De exemplu daca comand un domeniu nume.com
sa am in jur de 10 subdomenii portal.nume.ro , etc.nume.ro
Daca sunteti de acord astept pareriile voastre
Re: Subdomenii
eu am votat da.
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Re: Subdomenii
Avind in vedere ca forumurile sint de fapt subdomenii ale Forumgratuit, ma indoiesc foarte tare sa se introduca asa ceva. Pina la urma, majoritatea forumurilor nu au nevoie de subdomenii cita vreme se pot adauga pagini HTML galerie si atasamente. Cu o gestiune corecta a spatiului de stocare nu este nevoie de subdomeniu. Iar problema serverelor de CounterStrike... se poate rezolva prin alta metoda.
Forumgratuit nu va implementa acest lucru asa cum nici alte platforme similare nu ofera un astfel de serviciu.
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Forumgratuit nu va implementa acest lucru asa cum nici alte platforme similare nu ofera un astfel de serviciu.
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum