Subdomenii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Subdomenii
Sunteti de acord ca atunci cand comandam un domeniu sa avem subdomenii gratuite?
De exemplu daca comand un domeniu nume.com
sa am in jur de 10 subdomenii portal.nume.ro , etc.nume.ro
Daca sunteti de acord astept pareriile voastre
Re: Subdomenii
As fi deacord dar nu cred ca se poate deoarece ForumGratuit ofera destule subdomeni gratuite. Momentan ma abtin de la vot sa vad ce zic alti
Vizitato- Vizitator
da , ar trebui....chiar o sa fie foarte util !
Silent Asasin , ai zis ca ForumGratuit ofera destule subdomenii gratuite....care ar fi acele subdomenii ?
Silent Asasin , ai zis ca ForumGratuit ofera destule subdomenii gratuite....care ar fi acele subdomenii ?
ragazzo a scris:Silent Asasin , ai zis ca ForumGratuit ofera destule subdomenii gratuite....care ar fi acele subdomenii ?
Tu ce folosesti acum cand nu ai cumparat nici un domeniu ? Daca nu stii, ai un sibdomeniu ...
Emanuels, ceea ce avem noi si nu platim sunt subdomenii. Poti zice "mersi" ca ai atatea subdomenii, nu ca la alte site-uri de creat forumuri, cand iti da numai una. Eu am votat nu , deoarece ForumGratuit ofera foarte multe subdomenii.
Idem music , nu ne foloseste !
Emanuels a scris:Sunteti de acord ca atunci cand comandam un domeniu sa avem subdomenii gratuite?
Emanuels, eu zic că eşti nou pe forum şi nici nu ştii ce sunt ălea subdomenii. Dacă ForumGratuit ar oferii domenii free, de exemplu .ro , ne'am face numai cu .ro. Cum am zis, dacă vrei domeniu, plăteşte! Nu înţeleg această absurdă sugestie, propunere. Ar fii bine dacă este cu .ro , .com , etc.
Ma tem ca nu s-a inteles ce doreste acest utilizator. El vrea ca atunci cind cumpara un nume de domeniu, sa poata atasa la acesta mai multe subdomenii. Asa cum cineva dorea de exemplu subdomeniu pentru a atasa un server de Counter Strike.
Acest lucru a mai fost intrebat si solicitat in suport.
Acest lucru a mai fost intrebat si solicitat in suport.
Cei asta .
Teai gandit sa faci o propunere care tiar folosi.ForumGratuit ofera deja suficiente subdomenii gratuite.
Votul meu se indrepta catre raspunsul NU
Teai gandit sa faci o propunere care tiar folosi.ForumGratuit ofera deja suficiente subdomenii gratuite.
Vizitato- Vizitator
Nu are nici un rost la fel cum a spus si colegul meu $tefaN.
deci Raspuns NU
ForumGratuit ofera deja suficiente subdomenii gratuite.
deci Raspuns NU
Voi nici macar nu ati inteles sugestia facuta (unii dintre voi )
Votul meu este da ... oricum cand cumparam domeniu ar trebuii sa avem mai multe "drepturi" asupra lui ... ca doar daia platim ...
Votul meu este da ... oricum cand cumparam domeniu ar trebuii sa avem mai multe "drepturi" asupra lui ... ca doar daia platim ...
Vizitato- Vizitator
Votez da. Ar fi si normal sa primim subdomenii la domeniu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum