Mai multe optiuni pe categorie/forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
vreti mai multe optiuni pe categorie/forum?
Mai multe optiuni pe categorie/forum
Rezumarea primului mesaj :
cred ca un lucru foarte bun ar fii daca ar exista mai multe optiuni la fiecare categorie si forum
de ex , la forumul x vreau sa apara subforumurile , dar la y nu vreau (din cate stiu eu nu se poate ) sau
la categoria x cu toate forumurile ei sa nu fie luate in considerare postarile la numar
categoria/forum asta sa fie vazut doar de vizitatori dar de persoanele care au cont si sunt online sa nu fie vazut
etc...... multe alte optiuni care ar avea o buna intrebuintare la categorii si forumuri
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
cred ca un lucru foarte bun ar fii daca ar exista mai multe optiuni la fiecare categorie si forum
de ex , la forumul x vreau sa apara subforumurile , dar la y nu vreau (din cate stiu eu nu se poate ) sau
la categoria x cu toate forumurile ei sa nu fie luate in considerare postarile la numar
categoria/forum asta sa fie vazut doar de vizitatori dar de persoanele care au cont si sunt online sa nu fie vazut
etc...... multe alte optiuni care ar avea o buna intrebuintare la categorii si forumuri
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
Ultima editare efectuata de catre ZalMoXis in Sam Mai 31, 2008 4:13 pm, editata de 1 ori
Re: Mai multe optiuni pe categorie/forum
nu prea imi place ideea
Ps: Am votat "Nu"
Ps: Am votat "Nu"
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
DA DA DA kre ma ajuta si pe mn sa pun money????pe forum id stersforum link sters
hm..ideea e buna
momentan pe mine nu m ar ajuta o astfel de optiune..deci mi e indiferent
dar vad ca sunt care ar vrea..deci ar trebui luata in considerare ideea.
momentan pe mine nu m ar ajuta o astfel de optiune..deci mi e indiferent
dar vad ca sunt care ar vrea..deci ar trebui luata in considerare ideea.
Au fost implementate mai multe optiuni decit la data crearii sondajului: in unele categorii/forumuri nu se iau in considerare mesajele pentru sistemul de puncte, se pot crea forumuri de tip forum sau de tip blog. Presupun ca sistemul de permisiuni exista si la data respectiva insa nu era prea bine cunoscut de postator.
Sugestie implementata. Inchis si trimis in arhiva.
Sugestie implementata. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Eliminare Marcheaza toate subiectele ca fiind citite
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Cum pun intr-o categorie mai multe subiecte
» Cum pot colora 2 optiuni de pe forum
» Optiuni forum nefunctionale
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Cum pun intr-o categorie mai multe subiecte
» Cum pot colora 2 optiuni de pe forum
» Optiuni forum nefunctionale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum