Mai multe optiuni pe categorie/forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
vreti mai multe optiuni pe categorie/forum?
Mai multe optiuni pe categorie/forum
cred ca un lucru foarte bun ar fii daca ar exista mai multe optiuni la fiecare categorie si forum
de ex , la forumul x vreau sa apara subforumurile , dar la y nu vreau (din cate stiu eu nu se poate ) sau
la categoria x cu toate forumurile ei sa nu fie luate in considerare postarile la numar
categoria/forum asta sa fie vazut doar de vizitatori dar de persoanele care au cont si sunt online sa nu fie vazut
etc...... multe alte optiuni care ar avea o buna intrebuintare la categorii si forumuri
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
de ex , la forumul x vreau sa apara subforumurile , dar la y nu vreau (din cate stiu eu nu se poate ) sau
la categoria x cu toate forumurile ei sa nu fie luate in considerare postarile la numar
categoria/forum asta sa fie vazut doar de vizitatori dar de persoanele care au cont si sunt online sa nu fie vazut
etc...... multe alte optiuni care ar avea o buna intrebuintare la categorii si forumuri
Editat de Luky: Sters optiuni multiple din sondaj
Ultima editare efectuata de catre ZalMoXis in Sam Mai 31, 2008 4:13 pm, editata de 1 ori
Re: Mai multe optiuni pe categorie/forum
Adaugati un sondaj cu optiunile Da si Nu pentru ca membrii sa voteze
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
sper sa primim multe voturi
Momentan se pare ca majoritatea voturilor se indreapta spre da.
Vizitato- Vizitator
daca se va aproba , voi pune si optiunile care eu le cred a fii foarte folositoare
Eu votez DA ...mi se pare o idee buna
si mie imi place ideea
Faza cu o cateogrie la care sa nu se ia posturile in considerare a mai fost spusa .
sondaju e de pe data Vineri Mai 30,2008 deci cred ca el e originalul
Votul meu se indreapta spre DA. Consider ca este o idee foarte buna aceasta: adaugarea mai multor optiuni pentru categorii/forumuri.
Vizitato- Vizitator
Ooops!Nu m-am uitat.Oricum eu sunt neutru pentru ca pentru unele sunt pro, pentru altele nu stiu ce sa fiu...PWG a scris: sondaju e de pe data Vineri Mai 30,2008 deci cred ca el e originalul
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Eliminare Marcheaza toate subiectele ca fiind citite
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Cum pun intr-o categorie mai multe subiecte
» Cum pot colora 2 optiuni de pe forum
» Optiuni forum nefunctionale
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Cum pun intr-o categorie mai multe subiecte
» Cum pot colora 2 optiuni de pe forum
» Optiuni forum nefunctionale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum