Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
Rezumarea primului mesaj :
Salutari, am un prieten care are un campionat de fifa! a postat si el dar a primit ban, cred ca pt reclama k`mi spusese ca postase link`ul! in fine
Ii apare iconurile pe toata suprafata forumului.. v`am pus si o poza
Eu i`am zis ca s`ar putea sa fie din cauza browserului care il foloseste! deoarece am mai avut si eu patanii din acestea!
Va rog frumos cei care aveti cunostinte mai vaste sa`mi spuneti si mie care ar fi rezolvarea!
Multumesc! o zi buna
Salutari, am un prieten care are un campionat de fifa! a postat si el dar a primit ban, cred ca pt reclama k`mi spusese ca postase link`ul! in fine
Ii apare iconurile pe toata suprafata forumului.. v`am pus si o poza
Eu i`am zis ca s`ar putea sa fie din cauza browserului care il foloseste! deoarece am mai avut si eu patanii din acestea!
Va rog frumos cei care aveti cunostinte mai vaste sa`mi spuneti si mie care ar fi rezolvarea!
Multumesc! o zi buna
Re: Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
sLg a scris:iti dau eu o sugestie, schimbati versiunea de forum. Eu unul nu inteleg de ce toate (si nu exagerez cand zic toate) forumurile de fifa folosesc Invision ... E o moda, traditie sau ce ?
Si eu am forum de fifa,tot Invision.
Deoarece este o tema perfecta pt un site de fifa !
SI,Fii atent la asta.
Tema aceea invision NU ARE FOOTER.
Si atatea froumuri au tema aceea,cand te gandesti...
sLg da nu stiu daca ai observat multe teme de FIFa sunt pe invision .... pur si simuplu unora le e lene sa faca propia tema ...
Are, doar ca sunt mascate, totusi e foarte rau, este interzis sa maschezi cumva acele link-uri din footerDeoarece este o tema perfecta pt un site de fifa !
Tema aceea invision NU ARE FOOTER.
Vizitato- Vizitator
O posibila problema ar putea fi site-ul care il folositi pentru a gazdui icon-urile respective. Am primit raspuns de la tehnicieni si eu au verificat forumul dumneavoastra insa nu au gasit nimic in neregula cu el. Incercati sa folositi un alt site pentru gazduirea icon-urilor.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
dar ce legatura ar avea siteurile de upload pt imagini cu deplasarea lor pe forum? ...
e imposibil sa nu fie nimik (( frate intrati akm pe forumul meu ca am pus tema anterioara si aici gasiti buba ((( frate va rog de o luna nimik... mie si frica sa mai postez sa nu primesc bann credetima e greu rau ..
Vad ca pe langa imaginile de la forumuri, ai si alte continuturi centrate (cine este conectat, statistici etc.)
Aceasta problema se iveste atunci cand uiti sa completezi cu un ending. In cazul tau cu siguranta ai uitat sa completezi o anumita portiune centrata recent cu endigul </center>
Aceasta problema se iveste atunci cand uiti sa completezi cu un ending. In cazul tau cu siguranta ai uitat sa completezi o anumita portiune centrata recent cu endigul </center>
Vizitato- Vizitator
pana la urma cum ramane cu asta ca de 3 luni astept raspuns mi-au dat 30 dar nu merge nici una mesajul de mai sus spune cv dar nu imi dau seama cer ajutor prin mess sau prin orice dar nu sa se rezolve
Suportul se face pe forum si nu prin messenger
singura explicatie ar fi cea data de mine, sterge absolut fiecare descrie de la fiecare forum (salveaza-le intr-un notepad) si spune-ne daca mai persista problema.. daca mai persista incearca sa stergi si prin alte locuri (mesaje pe pagina de start de exemplu)
singura explicatie ar fi cea data de mine, sterge absolut fiecare descrie de la fiecare forum (salveaza-le intr-un notepad) si spune-ne daca mai persista problema.. daca mai persista incearca sa stergi si prin alte locuri (mesaje pe pagina de start de exemplu)
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat => Inchis
Vizitato- Vizitator
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Nu se incarca toata pagina forumului
» Cum sa dimensionez iconurile forumului
» Am o problema cu ceva nu imi apar iconurile forumului ?
» Cum fac sa nu mai apara jos iconurile pentru mesaje noi, forum blocat si nu sunt mesaje noi [R]
» Care sunt limitele forumului?
» Cum sa dimensionez iconurile forumului
» Am o problema cu ceva nu imi apar iconurile forumului ?
» Cum fac sa nu mai apara jos iconurile pentru mesaje noi, forum blocat si nu sunt mesaje noi [R]
» Care sunt limitele forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum