Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
Rezumarea primului mesaj :
Salutari, am un prieten care are un campionat de fifa! a postat si el dar a primit ban, cred ca pt reclama k`mi spusese ca postase link`ul! in fine
Ii apare iconurile pe toata suprafata forumului.. v`am pus si o poza
Eu i`am zis ca s`ar putea sa fie din cauza browserului care il foloseste! deoarece am mai avut si eu patanii din acestea!
Va rog frumos cei care aveti cunostinte mai vaste sa`mi spuneti si mie care ar fi rezolvarea!
Multumesc! o zi buna
Salutari, am un prieten care are un campionat de fifa! a postat si el dar a primit ban, cred ca pt reclama k`mi spusese ca postase link`ul! in fine
Ii apare iconurile pe toata suprafata forumului.. v`am pus si o poza
Eu i`am zis ca s`ar putea sa fie din cauza browserului care il foloseste! deoarece am mai avut si eu patanii din acestea!
Va rog frumos cei care aveti cunostinte mai vaste sa`mi spuneti si mie care ar fi rezolvarea!
Multumesc! o zi buna
Re: Iconurile sunt imprastiate pe toata suprafata forumului!
e greu credema 5 luni mia luat sa il fac ..... si akm sa vad ca nu exista nici o solutie
Inteleg ca IE nu este un browser destul de bun dar aici nu se pune problema, cum a spus si ezlidor se vede bine si in IE (
Acum trebuie sa stiu, daca se vede la fel si la alte persoane, daca se vede asa doar la tine, inseamna ca problema poate fi de la tine si nu de la forum
Acum trebuie sa stiu, daca se vede la fel si la alte persoane, daca se vede asa doar la tine, inseamna ca problema poate fi de la tine si nu de la forum
Vizitato- Vizitator
asa se vede la toti membri forumului as vrea eu sa se vada doar mie
Cred ca problema ta e de la tema incearca sa o schimbi.
am sa va mai zic si eu ceva... toti spune`ti ca IE e varza.. mai bun e mozzilla..... eu nu sunt de aceeasi parere.. upgradati`va si voi explorerul si va garantez ca nu mai aveti aceeasi parere,, eu il folosesc pe 8.. si va spun sincer ca merge mai rpd decat mozzilla si nu am nici`o problema pe nici`un forum ... precum problema care s`a deschis aici!
dar am schimbat si tema degeaba auziti credeti ca daca upgradez exploreru sau mozila benificiaza toti membri ?
panna la urma cum ramane ajutatima cumva va rog cer ajutorul adminului daca se poaate
Deci pana la urma nu ai ce sa faci decat sa iti upgradezi Internet explorelur fie sa iti iei browser Daca folosesti demodatul IE 6 ........Pana la urma o sa va spun ceva IE e mai complex ca Mozila (tehnic) practic IE este o aplicatie prost realizat (si vorbesc de versiunile mai vechi)
asa este... are dreptate acalyme.. singura posibilitate e sa le spui jucatorilor tai sa`si upgradeze IE! si cu asta vei pierde multi useri deoarece stii cum sunt ei... le e sila sa faca orice... oricum o sa pierzi mai mult de un sfert din jucatori
hai wee nu imi zice nimeni am ajuns la exasperare
iti dau eu o sugestie, schimbati versiunea de forum. Eu unul nu inteleg de ce toate (si nu exagerez cand zic toate) forumurile de fifa folosesc Invision ... E o moda, traditie sau ce ?
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Nu se incarca toata pagina forumului
» Cum sa dimensionez iconurile forumului
» Am o problema cu ceva nu imi apar iconurile forumului ?
» Cum fac sa nu mai apara jos iconurile pentru mesaje noi, forum blocat si nu sunt mesaje noi [R]
» Care sunt limitele forumului?
» Cum sa dimensionez iconurile forumului
» Am o problema cu ceva nu imi apar iconurile forumului ?
» Cum fac sa nu mai apara jos iconurile pentru mesaje noi, forum blocat si nu sunt mesaje noi [R]
» Care sunt limitele forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum