Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
Rezumarea primului mesaj :
Salut , am si eu o problema la forumul meu...de cate-va zile la "Mesaje" "Reputatie" etc ... imi apar pe jumate nush ce se intampla ma puteti ajuta si voi ? Uitati : *** Imagine stearsa
Salut , am si eu o problema la forumul meu...de cate-va zile la "Mesaje" "Reputatie" etc ... imi apar pe jumate nush ce se intampla ma puteti ajuta si voi ? Uitati : *** Imagine stearsa
Ultima editare efectuata de catre cOzMiNeL- in Mar Apr 06, 2010 11:08 pm, editata de 1 ori
Re: Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
\Deci asa cred eu
Intri in PA=> Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Dai sa modifici ce este la profil si jos este separator! dai paragraf sau incearca si alceva!
*
Intri in PA=> Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Profiluri=>Dai sa modifici ce este la profil si jos este separator! dai paragraf sau incearca si alceva!
*
Re: Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema smiley
» Se vede doar jumatate de profil
» Problema cu forum, nu se vede
» nu se vede scrisul
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
» Se vede doar jumatate de profil
» Problema cu forum, nu se vede
» nu se vede scrisul
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum