Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
Salut , am si eu o problema la forumul meu...de cate-va zile la "Mesaje" "Reputatie" etc ... imi apar pe jumate nush ce se intampla ma puteti ajuta si voi ? Uitati : *** Imagine stearsa
Ultima editare efectuata de catre cOzMiNeL- in Mar Apr 06, 2010 11:08 pm, editata de 1 ori
Re: Problema la forum! Se vede Scrisul pe jumatate!
1.Nu ai voie cu bold.
2.Imaginea nu e cenzurata.
3.Verifica CSS posteaza-l si pe forum sa vedem dece face asa.
2.Imaginea nu e cenzurata.
3.Verifica CSS posteaza-l si pe forum sa vedem dece face asa.
imi poti lasa id-ul tau...ca nu prea inteleg ce zici ))) nu prea ma pricep in asa ceva...eu doar il ingrijesc aduc utilizatori pe el si platesc serverele
cOzMiNeL-
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Bold şi culorile sunt rezervate pentru moderare aşa că vă rog să folosiţi culoarea de origine.
Pe viitor te rugam sa cenzurezi imaginile ...
B-Real:Va rugam sa nu mai raspundeti la topicuri cu titlu inexplicit!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Bold şi culorile sunt rezervate pentru moderare aşa că vă rog să folosiţi culoarea de origine.
Pe viitor te rugam sa cenzurezi imaginile ...
B-Real:Va rugam sa nu mai raspundeti la topicuri cu titlu inexplicit!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Va rugam sa editati titlul topicului intr-unul mai explicit pentru a va putea ajuta
Vizitato- Vizitator
Va rog din nou sa editat titlul topicului apasand pe butonul Editare din primul mesaj al acestui topic
Multumesc pentru intelegere!
Multumesc pentru intelegere!
Vizitato- Vizitator
pai nu stiu cum sa va explic ... doamne fereste... Deci scrisu dupa forum mi se vede pe jumatate uitati-va la poza ca sa vedeti sau mai bine ziceti ca nu vreti sa ma ajutati si gata..
cozminel schimba titlul la topic ce nu intelegi??? si pe urma o sa iti explic...Asa zice stafful nu incalc regulile.
"(şi nici un alt membru)"
"(şi nici un alt membru)"
Intra aici P.A.=>Utilizatori&Grupuri=>Profiluri si vezi acolo....Eu acolo am rezolvat problema...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema smiley
» Se vede doar jumatate de profil
» Problema cu forum, nu se vede
» nu se vede scrisul
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
» Se vede doar jumatate de profil
» Problema cu forum, nu se vede
» nu se vede scrisul
» Cand intru pe forum se vede logo-ul si doar dupa 10-15 secunde se vede tot forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum