Noua Actualizare: Anunturi globale si atasamente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Noua Actualizare: Anunturi globale si atasamente
Rezumarea primului mesaj :
Noua actualizare |
Buna ziua tuturor! Din dorinta de a imbunatatii in continuu serviciile pe care vi le oferim si sa va aducem cele mai bune forumuri din lume, va oferim incepand de astazi o noua actualizare care aduce doua noi functionalitati. Fara sa va mai facem sa asteptati, acesta este continutul noii actualizari: 1. Anunturi Globale : Intr-adevar, pe langa anuturile si subiectele post-it(sticky), acum veti putea face si anunturi globale pe forumul dumneavoastra Spre deosebire de un subiect obisnuit, anuturile globale vor aparea automat in toate forumurile si subforumurile forumului dumneavoastra in mod automat. Astfel veti putea salva mult mai mult timp in loc sa deschideti acelasi mesaj de mai multe ori in fiecare forum si subforum La fel ca si in cazul subiectelor obisnuite, titlul etichetei "Anunturi globale" poate fi modificat in panoul de administrare. Acesta va fi rezultatul pe forumul dumneavoastra: Pentru un tutorial cu privire la aceasta optiune Click aici 2. Atasamente : O functie inovatoare care va permite sa atasati fisiere intr-un subiect pe forumul dumneavoastra. Administratorul forumului are optiunea de a activa sau dezactiva atasamentele pe forum si de a distribuii spatiul de stocare intre atasamente si galerie, dar si intre membrii si moderatori. Multe formate de fisiere sunt acceptate si administrarea totala a acestei functionalitati este posibila in panoul de administrare, transformand forumurile in adevarate platforme de schimb pentru fericirea membrilor. Pentru un tutorial cu privire la aceasta optiune Click aici
In final, un mare VA MULTUMIM intregii comunitati Forumgratuit pentru toate ideiile dumneavoastra geniale! Vom vedea in curand si alte idei! Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Mar 25, 2010 3:10 pm, editata de 2 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Noua Actualizare: Anunturi globale si atasamente
eu nu am adaugat nimik am phpbb2(putin moficicat de mine) si imi merg toate... mai trebuie sa adaug acele coduri? sau le pot lasa asa? singura problema este ca nu apare pe fundalul forumului. apare cu fundal alb!
EDIT: am o problema. se incarca foarte greu imaginile din topicuri! desi am pus codu!(gata si`a revenit...)
EDIT: am o problema. se incarca foarte greu imaginile din topicuri! desi am pus codu!(gata si`a revenit...)
sLg : Da, este un bug care a fost deja inaintat tehnicienilor.
O solutie temporara la aceasta problema ar fi adaugararea link-ului direct pentru editarea avatarelor si anume : http://numele-forumului-dvs/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars
Exemplu: Pe acest forum link-ul respectiv ar fi : https://help.forumgratuit.ro/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars
Ca sa il adaugati pe forumul dumneavoastra trebuie sa creati un link nou in meniul forumului din Panou de Admin -> Afisare -> Pagina de start -> Antet & Navigare si de acolo adaugati un meniu personalizat cu link-ul pentru forumul dumneavoastra
The ROCK : Da, prin folosirea de credite
valentin000100: Spatiul oferit gratuit pentru fiecare forum este de 20 MB dar poate fi marit prin cumpararea de credite.
kakashi07 : Cititi cu atentie tutorialele care le-am adaugat
O solutie temporara la aceasta problema ar fi adaugararea link-ului direct pentru editarea avatarelor si anume : http://numele-forumului-dvs/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars
Exemplu: Pe acest forum link-ul respectiv ar fi : https://help.forumgratuit.ro/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=avatars
Ca sa il adaugati pe forumul dumneavoastra trebuie sa creati un link nou in meniul forumului din Panou de Admin -> Afisare -> Pagina de start -> Antet & Navigare si de acolo adaugati un meniu personalizat cu link-ul pentru forumul dumneavoastra
The ROCK : Da, prin folosirea de credite
valentin000100: Spatiul oferit gratuit pentru fiecare forum este de 20 MB dar poate fi marit prin cumpararea de credite.
kakashi07 : Cititi cu atentie tutorialele care le-am adaugat
Luky- Membru onorific
Felicitari pentru aceaste Actualizari , din pacate pentru atasamanete trebuie sa ne cumparam credite multe pentru spatiu
Sa ne traiesti Luky.
Sa ne traiesti Luky.
Foarte frumos din partea voastra , e foarte folositor . Sa inteleg ca e un cadou de Pasti ?
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Cum spune-a si Slg , a disparut AVATAR din profil.Acum sa asteptam pana se remediaza problema cu aceste mici buguri.
spunetimi si mie cu ce se mananca asta ca nu pricep
M.Adrian: Da, se poate spune si asa
raluca08: Aveti doua tutoriale in sectiunea de intrebari frecvente
raluca08: Aveti doua tutoriale in sectiunea de intrebari frecvente
Vizitato- Vizitator
Frumos, ideile sunt geniale mai ales ca au fost puse in practica, bravo Luky si desigur toata multumirea tehnicenilor forumuluigratuit .COM
Nu aveti de ce sa imi multumiti mie deoarece eu nu am facut decat sa traduc si sa postez aceste mesaje. Trebuie sa le multumiti tehnicienilor si celor de la Forumgratuit, nu mie
Inca o mica completare :
Asta pentru cei care doresc sa isi personalizeze putin casuta aceea in care apar atasamentele
Inca o mica completare :
Pentru a schimba stilul/aspectul "cutiei" atasamentelor aveti mai jos cateva clase CSS pe care puteti sa le copiati la Sfarsitul codului CSS.
Panou de Administrare -> Afisare -> Imagini si culori -> Culori -> Foaie de still CSS
Mergeti la sfarsitul codului CSS apasati Enter si copiati urmatorul cod :
- Cod:
.attachbox {
color: #fff;
background-color: #000;
border: 1px solid #333;
}
.attachbox a:link {
color: #123455;
}
.attachbox a:hover {
color: #123456;}
Explicare:
.attachbox este cutia care inconjoara atasamentele
color: #fff; este culoarea fontului
Schimbati codul hex pentru a modifica culoarea cu oricare doriti.
background-color: #000; - Culoarea de fundal - Daca culoarea de fundal a atasamentelor este la fel cu cea dintr-un mesaj schimbati culoarea de fundal cu alta.
border: 1px solid #333; - Puteti de asemenea sa adaugati si un chenar cutiei de la atasamente si sa ii schimbati culoarea. Daca nu doriti un chenar schimbati 1px in 0px.
Optional puteti ca dupa codul "border: 1px solid #333;" sa apasati Enter si sa adaugati
margin-top: 15px; pentru a marii spatiul dintre mesaj si atasament
Celelalte clase CSS sunt pentru link-uri.
Daca link-urile sunt invizible in mesajele dumneavoastra le puteti schimba astfel :
clasa de culoarea de sub a:link este culoarea link-ului si culoarea a:hover este culoarea in care se va schimba link-ul cand treceti cu mouse-ul peste el.
Puteti modifica codul hex pentru a schimba culorile link-urilor in orice culoare doriti dumneavoastra.
Mesaj scris de Jalokim
Tradus de Luky
Asta pentru cei care doresc sa isi personalizeze putin casuta aceea in care apar atasamentele
Luky- Membru onorific
Am si eu o problema .....nu se incarca fisierele pe forum .....aleg fisierele dau sa se incarce si nu imi apare nimic ...... oare ce sa fie de nu merge???
Ultima editare efectuata de catre valentin969 in Sam Mar 27, 2010 4:09 pm, editata de 1 ori
am respectat intocmai toti pasii in P.A. si totusi nu-mi apare optiunea ptr atasamente
Nici mie nu imi apare.Am facut exact ca in tutorial si nu vad nicaieri optiunea de upload.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Actualizare noua: Anunturi clasificate pe Forumgratuit
» Actualizare noua: Newslettere programate
» Actualizare noua in Conditiile Generale
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» [Sondaj] Separare Anunturi Globale de Subiecte si Fixat-uri
» Actualizare noua: Newslettere programate
» Actualizare noua in Conditiile Generale
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» [Sondaj] Separare Anunturi Globale de Subiecte si Fixat-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum