Actualizare noua in Conditiile Generale
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Actualizare noua in Conditiile Generale
Actualizare a Conditiile Generale |
Buna seara tuturor! Vroiam sa va anunt ca s-a produs o schimbare in Conditiile Generale ale Forumgratuit. Incepand de astazi, va fi din nou interzis sa faceti orice fel de schimbari/modificari la footer-ul forumurilor dumneavoastra Imi pare foarte rau pentru inconvenientele si posibilele probleme create dar decizia este finala. Nota: Doresc sa reamintesc tuturor membrilor Forumgratuit ca ORICE fel de schimbare/modificare la footer-ul forumurilor este interzisa. Forumurile care vor face acest lucru risca sa fie sterse fara nici o avertizare in avans. Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Actualizare noua in Conditiile Generale
Eu , am vazut , la un forum gratuit , ca aaceleea nu mai erau in subsolul pagini adica:
creeaza un forum|Forumgratuit de Suport| etc...
Ci chiar din contra era cu totul altceva,dar , nimeni n-are voie?
creeaza un forum|Forumgratuit de Suport| etc...
Ci chiar din contra era cu totul altceva,dar , nimeni n-are voie?
Pentru orice problema va rog sa deschideti un topic in suport.
Multumesc.
Multumesc.
Orice, insemnind ca este interzis inclusiv sa inlocuim "Acasa" cu "copyright 200x-201y cutarica"?
dar voi ati ati putea fii vreodata la obiect?> eu unul nu am inteles nimic... ce nu avem voie sa mai modificam? sa scoatem
- Cod:
creeaza un forum | PunBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contact | Semnaleaza un abuz
Adi`Tu a scris:dar voi ati ati putea fii vreodata la obiect?> eu unul nu am inteles nimic... ce nu avem voie sa mai modificam? sa scoatemsau sa mai adauga ceva? ca aici
- Cod:
creeaza un forum | PunBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contact | Semnaleaza un abuz
Raspunsul este aici: https://help.forumgratuit.ro/t50610-despre-noua-actualizare-a-conditiilor-forumu-lui
Acest anunt este foarte vechi, nu stiu de ce am avut senzatia ca a fost modificat recent, ca n-a fost. A fost doar "redescoperit" recent
Acum exista posibilitatea dezactivarii linkurilor de copyright, folosind creditele. Exista si un tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40912-gestiunea-creditelor
Acum exista posibilitatea dezactivarii linkurilor de copyright, folosind creditele. Exista si un tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t40912-gestiunea-creditelor
Subiecte similare
» Noua actualizare
» Actualizare noua: Newslettere programate
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» Noua Actualizare: Anunturi globale si atasamente
» Actualizare noua: Newslettere programate
» Actualizare noua: Publicatii pe Forumgratuit
» Forumgratuit: noua actualizare, noi functionalitati, noua versiune
» Noua Actualizare: Anunturi globale si atasamente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum