nu arata semnatura in posturi la nici un user
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
nu arata semnatura in posturi la nici un user
Nu arata semnatura la nici un user,dar din PA este sa arate semnatura la toti si am cautat peste tot in forum dar nu am gasit.
mentionez ca daca intru la mine in profil sami editez semnatura imi apare ce am eu la semnatura dar nu apare in posturi.
banuiesc sa este din css dar nu ma prea pricep pe acolo...ma poate ajuta cineva??
mentionez ca daca intru la mine in profil sami editez semnatura imi apare ce am eu la semnatura dar nu apare in posturi.
banuiesc sa este din css dar nu ma prea pricep pe acolo...ma poate ajuta cineva??
Re: nu arata semnatura in posturi la nici un user
Trebuie activata semnatura din profilul personal
Profil=>Preferinte=>Adauga intotdeauna semnatura la mesaje :=>Bifati da=>inregistrare.
Atentie insa, semnatura va aparea doar de la mesajele pe care le veti posta de acum inainte.
Si ceilalati membrii trebuie sa-si activeze semnatura din profil ca sa le apara.
Profil=>Preferinte=>Adauga intotdeauna semnatura la mesaje :=>Bifati da=>inregistrare.
Atentie insa, semnatura va aparea doar de la mesajele pe care le veti posta de acum inainte.
Si ceilalati membrii trebuie sa-si activeze semnatura din profil ca sa le apara.
eu gasisem undeva unde se aplica pe toate mesajele postate de mine pana acum si de acum inainte dar nu mai stiu unde (
dar daca tu spui asa inceana ca asa o fi!
dar am gasit!! imi dau editare la toate mesajele si bifez adauga semnatura
tc
tc
La mine nu functioneaza.
Am intrat la preferinte ab bifat si tot nu imi apar semnaturile la mesajele postate anterior.
Am intrat la preferinte ab bifat si tot nu imi apar semnaturile la mesajele postate anterior.
Intra in P.A > Utilizatori & Grupuri > Optiunile utilizatorilor > Optiuni Utilizator > Permite semnaturi : Toti Membrii . Vezi asa
Dinnou multumesc-------->aici sunt pasii care trebuie urmati
P.A > Utilizatori & Grupuri > Optiunile utilizatorilor > Optiuni Utilizator > Permite semnaturi : Toti Membrii
Urmatorul pas =>>Profile-->Preferinte--->Adauga semnatura la toate mesajele mele-->DA
Ultimul pas --> cand dati post nou-->activati: adauga semnatura la acest mesaj.
si cred ca acest topic poate fi inchis ,totul este rezolvat.
P.A > Utilizatori & Grupuri > Optiunile utilizatorilor > Optiuni Utilizator > Permite semnaturi : Toti Membrii
Urmatorul pas =>>Profile-->Preferinte--->Adauga semnatura la toate mesajele mele-->DA
Ultimul pas --> cand dati post nou-->activati: adauga semnatura la acest mesaj.
si cred ca acest topic poate fi inchis ,totul este rezolvat.
nimeni-altu a scris:eu gasisem undeva unde se aplica pe toate mesajele postate de mine pana acum si de acum inainte dar nu mai stiu unde (
tc
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Arata sau ascunde semnatura
» Pot imbunatati "Ascunde/arata semnatura"?
» Cerere cod care iti arata numele la semnatura
» Problema Ranguri , Sunt fondator si imi arata ca sunt user
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
» Pot imbunatati "Ascunde/arata semnatura"?
» Cerere cod care iti arata numele la semnatura
» Problema Ranguri , Sunt fondator si imi arata ca sunt user
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum