Nu gasesc Referentiere : metatags >> Alte taguri meta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu gasesc Referentiere : metatags >> Alte taguri meta
Am citit tutorialul https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps-t2444.htm?highlight=google si pomeneste acolo de Panoul dvs. de administrare >> Afisare >> Pagina de start >> Generalitati >> Referentiere : metatags >> Alte taguri meta...
dar in panoul meu de administrare nu gasesc Referentiere : metatags !!! desi e setat pe modul avansat ...
please heeeelppp !!!
mersi
Edit: am gasit problema , se afla in PA->General->Promovarea forumului->motoarele de cautare si aici se pot introduce taguri NU in Panoul dvs. de administrare >> Afisare >> Pagina de start >> Generalitati >> Referentiere : metatags >> Alte taguri meta...
rog staff-ul sa schimbati (daca s-au produs modificari din cadrul site-ului forumgratuit.ro) calea corecta din panoul de administrare pentru introducerea tagurilor....
succes
dar in panoul meu de administrare nu gasesc Referentiere : metatags !!! desi e setat pe modul avansat ...
please heeeelppp !!!
mersi
Edit: am gasit problema , se afla in PA->General->Promovarea forumului->motoarele de cautare si aici se pot introduce taguri NU in Panoul dvs. de administrare >> Afisare >> Pagina de start >> Generalitati >> Referentiere : metatags >> Alte taguri meta...
rog staff-ul sa schimbati (daca s-au produs modificari din cadrul site-ului forumgratuit.ro) calea corecta din panoul de administrare pentru introducerea tagurilor....
succes
Ultima editare efectuata de catre Sonic3R in Dum Ian 31, 2010 12:29 pm, editata de 1 ori (Motiv : problema rezolvata :D)
Re: Nu gasesc Referentiere : metatags >> Alte taguri meta
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Adaugarea de taguri suplimentare.
» Taguri
» Balizele si tag-urile "meta"
» De ce nu imi gasesc sit-ul
» Taguri Legenda
» Taguri
» Balizele si tag-urile "meta"
» De ce nu imi gasesc sit-ul
» Taguri Legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum