De ce nu imi gasesc sit-ul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu imi gasesc sit-ul
De ce nu imi gasesc sit-ul pe Google daca il caut nu il gasesc nicaieri sit-ul este creeat de 4 zile. Astept un raspuns Multumesc!
Re: De ce nu imi gasesc sit-ul
Buna Seara.
Daca acel forum este creat doar de 4 zile , nu cred ca google l-a inregistrat , din cauza numarului de posturi. Eu va propun sa faceti cat mai multe categori , si cat mai multe posturi/topicuri posibile. Sau puteti adauga niste cuvinte cheie pentru acel forum, pentru ca google sa-l inregistreze.
Daca acel forum este creat doar de 4 zile , nu cred ca google l-a inregistrat , din cauza numarului de posturi. Eu va propun sa faceti cat mai multe categori , si cat mai multe posturi/topicuri posibile. Sau puteti adauga niste cuvinte cheie pentru acel forum, pentru ca google sa-l inregistreze.
MaSsTer- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Bistrita
Data înscrierii : 13/05/2013
Mulțumiri : 0
Ai adaugat motoarele de cautare ?
Inregistrati intai forumul dvs. pe motoarele de cautare, apoi incercati sa deschideti cat mai multe subiecte si sa raspundeti la cat mai multe subiecte importante pentru a indexa motorul de cautare ceea ce e important pe forumul dvs.Mr.DvD a scris:De ce nu imi gasesc sit-ul pe Google daca il caut nu il gasesc nicaieri sit-ul este creeat de 4 zile. Astept un raspuns Multumesc!
Am sa fac cum mi-ati zis. Va multumesc mult pentru tot. REZOLVAT!
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Subiecte similare
» Nu gasesc un cod de la Foaia de Sti CSS
» Nu-mi mai gasesc forumul
» din: Nu-mi mai gasesc forumul
» Cum maresc avatarele in mesaje si subiecte ?
» Unde găsesc și eu DNS-ul?
» Nu-mi mai gasesc forumul
» din: Nu-mi mai gasesc forumul
» Cum maresc avatarele in mesaje si subiecte ?
» Unde găsesc și eu DNS-ul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum