Accordarea unui domeniu .info
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ati dorii sa avem domenii .info?
Accordarea unui domeniu .info
buna ziua...
eu as crede ca ar fi frumos sa se addauge domeniu .info in lista de subdomenii..
de ce nu? un amarat de domeniu .info pentru ca altii respecta forumgratuit si au forumuru MARI dar de ce sa nu ne puteti acorda si un domeniu .info?
nume.info ...
eu as crede ca ar fi frumos sa se addauge domeniu .info in lista de subdomenii..
de ce nu? un amarat de domeniu .info pentru ca altii respecta forumgratuit si au forumuru MARI dar de ce sa nu ne puteti acorda si un domeniu .info?
nume.info ...
Re: Accordarea unui domeniu .info
Cum adica sa fie gratis domeniu .info sau cum..ca nu inteleg ce vrei sa spui!
Re: Accordarea unui domeniu .info
Nu pot fi gratis, trebuie platite niste credite pentru domenii .info/.com/etc.
Dar forumurile cu activitate mare pot primi de la Forumgratuit un domeniu gratis
Sugestie arhivata.
Dar forumurile cu activitate mare pot primi de la Forumgratuit un domeniu gratis
Sugestie arhivata.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Domeniu Personalizat .info
» Oferirea unui nume de domeniu gratuit
» Stergerea sau transferul unui nume de domeniu personalizat
» Crearea de conturi de e-mail personalizate si de redirecţionări după achiziţionarea unui domeniu personalizat
» Nu stiu sa administrez optiunea de crearea unui email dupa c
» Oferirea unui nume de domeniu gratuit
» Stergerea sau transferul unui nume de domeniu personalizat
» Crearea de conturi de e-mail personalizate si de redirecţionări după achiziţionarea unui domeniu personalizat
» Nu stiu sa administrez optiunea de crearea unui email dupa c
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum