Nu stiu sa administrez optiunea de crearea unui email dupa c
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu stiu sa administrez optiunea de crearea unui email dupa cumpararea numelui de domeniu
Din cate am inteles odata cumparat numele de domeniu, am posibilitatea sa-mi personalizez o adresa de email sau mai multe, gen info@numeforum.com sau contact@numeforum.com. Am urmarit tutorialul de pe forum cu referire la achizitionarea domeniului. In tutorial arata numai udne pot administra aceste adrese de email. Am intrat aici https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/iz0rjd.jpg , si am incercat sa fac eu ceva pe acolo dar fara nici un rezultat.
Deci prin urmare cum pot face cateva sau o singura adresa de email a forumului functionala si ce rol are http://webmail.com in chestia asta :-??
Deci prin urmare cum pot face cateva sau o singura adresa de email a forumului functionala si ce rol are http://webmail.com in chestia asta :-??
Vizitato- Vizitator
Re: Nu stiu sa administrez optiunea de crearea unui email dupa c
Apasati pe Creeaza o casuta de e-mail si completati campurile, dupa aceea creati noua adresa de e-mail.
Apoi, va va aparea un link Webmail mai sus, apasand pe el puteti ajunge la contul dumneavoastra pe care tocmai l-ati creat.
Ce anume nu functioneaza?
Apoi, va va aparea un link Webmail mai sus, apasand pe el puteti ajunge la contul dumneavoastra pe care tocmai l-ati creat.
Ce anume nu functioneaza?
Vizitato- Vizitator
Cu ce user si cu ce parola ma loghez pe webmail?
Cu user-ul care il am pe forum si cu parola creata odata cu aceasta adresa de email ?
Cu user-ul care il am pe forum si cu parola creata odata cu aceasta adresa de email ?
Vizitato- Vizitator
cu adresa de email pe care tocmai ai creeato din panou ...
Bun, merge. Acum, cum pot face ca cei ce trimit email pe adresa contact@numeforum.com sa fie redirectionate pe cont-ul de gmail?
Vizitato- Vizitator
Incearca cu Thunderbird, eu mi-am redirectionat cateva adrese de mail pe acest programel .Cea de gmail, yahoo, o adresa de la servici.
Problema rezolvata. Puteti inchide topicul
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» membri - pot face sa apara optiunea de cautare dupa localizare?
» cum elimin optiunea "postare link direct dupa 7 zile de la inregistrare"?
» Crearea de conturi de e-mail personalizate si de redirecţionări după achiziţionarea unui domeniu personalizat
» Cum administrez un rank?
» Cum creez si administrez un widget sau mai multe?
» cum elimin optiunea "postare link direct dupa 7 zile de la inregistrare"?
» Crearea de conturi de e-mail personalizate si de redirecţionări după achiziţionarea unui domeniu personalizat
» Cum administrez un rank?
» Cum creez si administrez un widget sau mai multe?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum