Ce se intampla daca schimb categoria de smiley cu o alta?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ce se intampla daca schimb categoria de smiley cu o alta?
Rezumarea primului mesaj :
Aș vrea să creez o nouă categorie de smiley-uri. Cred că știu cum să o creez, însă vă pun următoarele întrebări:
- dacă creez o nouă categorie de smiley, pot seta ca această categorie să fie cea implicită? (membri să nu o mai folosească pe actuala)
- dacă activez noua categorie de smiley-uri, ce se întâmplă cu mesajele vechi în care erau smiley-uri din categoria ”veche”/implicită?
Aș vrea să creez o nouă categorie de smiley-uri. Cred că știu cum să o creez, însă vă pun următoarele întrebări:
- dacă creez o nouă categorie de smiley, pot seta ca această categorie să fie cea implicită? (membri să nu o mai folosească pe actuala)
- dacă activez noua categorie de smiley-uri, ce se întâmplă cu mesajele vechi în care erau smiley-uri din categoria ”veche”/implicită?
Re: Ce se intampla daca schimb categoria de smiley cu o alta?
Având în vedere că pentru moment acest topic nu mai prezintă interes pentru autor, iar întrebarea sa a primit răspuns, îl voi închide şi marca "rezolvat".
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Categoria forumului una langa alta
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Cand e mesaj nou , categoria sa apara pe alta culoare
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Fundal alb daca dau la alta pagina in topic
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Cand e mesaj nou , categoria sa apara pe alta culoare
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Fundal alb daca dau la alta pagina in topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum