am nevoie de ajutor cum pun antifurt la forum [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
am nevoie de ajutor cum pun antifurt la forum [R]
cum am si eu mai multi useri pe forum ca am decat 5 link sters uitativa si voi si am muncit degeaba la el (((((((((((( pm me daca stiti o solutie
Ultima editare efectuata de catre Dj blade in Vin Mai 02, 2008 5:16 pm, editata de 1 ori
Re: am nevoie de ajutor cum pun antifurt la forum [R]
Mustrare pentru titlu care nu este explicit. In plus, nu este aici locul pentru astfel de intrebari si reclame.
ups
scz nu prea ma pricep la forum si unde treb sa postez am rectificat mesajul anterior scz nu se va ma intampla
vrei ceva de genul anti click dreapta??
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/dezactivare-click-dreapta-t155.htm?highlight=angti+click+dreapta
Pentru anti-furt.Pentru problema cu userii...aici nu e sectie de transplant de useri, poti face rost de ei prin alte mijloace.
Pentru anti-furt.Pentru problema cu userii...aici nu e sectie de transplant de useri, poti face rost de ei prin alte mijloace.
Vizitato- Vizitator
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
Subiecte similare
» Am nevoie de un ajutor
» Am nevoie de ajutor
» Ranguri-am nevoie de ajutor
» Am nevoie urgenta de ajutor !!
» Ajutor sub forum
» Am nevoie de ajutor
» Ranguri-am nevoie de ajutor
» Am nevoie urgenta de ajutor !!
» Ajutor sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum