Inaltimea celulei imagine a categoriei/forumului modificata din CSS
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Inaltimea celulei imagine a categoriei/forumului modificata din CSS
Salutare!
Folosesc o tema PunBB si nu stiu care este codul ce modifica inaltimea celulei imagine a forumului. Am incercat din panou, insa nu functioneaza, ceea ce ma face sa cred ca este vreun cod prin foaia de stil CSS. Daca este nevoie, postez si codul aflat acolo.
Iata si un exemplu, la ce ma refer:
Multumesc anticipat pentru raspunsuri care sper sa fie cat mai concrete, fara presupuneri!
Iata si un exemplu, la ce ma refer:
Multumesc anticipat pentru raspunsuri care sper sa fie cat mai concrete, fara presupuneri!
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Noi 30, 2009 2:05 pm, editata de 1 ori
Re: Inaltimea celulei imagine a categoriei/forumului modificata din CSS
Incearca sa scoti astea sau cel putin sa micsorezi
Vizitato- Vizitator
Nu e din cauza asta. Si cand scot acea imagine descriptiva si moderatorii, tot ramane un spatiu mare acolo pentru ca am incercat si asa. Astept, poate ma indruma darksprectre pentru ca stiu ca el se pricepe cel mai bine in coduri CSS si la versiunea PunBB.
Nu ai ce sa faci,doar sa mai elimini din spatiere:
Am incercat cu css-ul tau pe un forum de teste si cand am scos moderatorii arata bine...
- Cod:
.pun table.table td {padding: 0px;}
.status{padding-top: 10px;}
Am incercat cu css-ul tau pe un forum de teste si cand am scos moderatorii arata bine...
Ok, multumesc pentru raspunsuri. Cu toate ca am scos moderatorii, tot ramane un spatiu destul de mare, dar ma voi obisnui. Pana in ianuarie nu voi muri daca voi sta asa.
Topicul vad ca este marcat ca rezolvat.
Il voi inchide , dar daca se doreste redeschiderea lui de care autorul topicului sa-mi trimita un PM si il voi redeschide.Va multumesc
Il voi inchide , dar daca se doreste redeschiderea lui de care autorul topicului sa-mi trimita un PM si il voi redeschide.Va multumesc
Subiecte similare
» Inaltimea/Largimea celulei imagine - ce inseamna?
» Marire completa la inaltimea si latimea forumului!
» (#18635) Problema adresa forumului a fost modificata (din forumz.ro in forumotion.com) !
» cum adaug o imagine in fata categoriei
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Marire completa la inaltimea si latimea forumului!
» (#18635) Problema adresa forumului a fost modificata (din forumz.ro in forumotion.com) !
» cum adaug o imagine in fata categoriei
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum