Vizualizare bara warn in lista membrilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Considerati necesara afisarea warnbar in lista userilor ?
Vizualizare bara warn in lista membrilor
Rezumarea primului mesaj :
Legat de bara de warn, vin cu propunerea de a adauga in phpbb, un cod pentru a vizualiza bara de warn in lista userilor ( din Bara de meniu - la Membri.
E o cale simpla de a vizualiza in acelasi timp si lista tuturor userilor si adresele lor si ar fi binevenit si acest lucru, avind totodata posibilitatea de a intra si modifica warn-ul chiar de acolo, la fel cum poti intra pentru a-i trimite unui user un PM.
Lexa, multumesc pentru ca ati introdus bara de warn in profilul membrilor.
Sper ca si aceasta propunere de acum sa fie transformata in realitate.
O zi buna
Legat de bara de warn, vin cu propunerea de a adauga in phpbb, un cod pentru a vizualiza bara de warn in lista userilor ( din Bara de meniu - la Membri.
E o cale simpla de a vizualiza in acelasi timp si lista tuturor userilor si adresele lor si ar fi binevenit si acest lucru, avind totodata posibilitatea de a intra si modifica warn-ul chiar de acolo, la fel cum poti intra pentru a-i trimite unui user un PM.
Lexa, multumesc pentru ca ati introdus bara de warn in profilul membrilor.
Sper ca si aceasta propunere de acum sa fie transformata in realitate.
O zi buna
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Vin Ian 09, 2009 4:12 pm, editata de 4 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Vizualizare bara warn in lista membrilor
Imi place cum gandesti, felicitari...ezlidor a scris:Ma uitam printre sondaje si am date peste acesta ... chiar ar trebuii acceptat ...
Sa ne personalizam si tabelul din pagina cu membrii
Ciudat este faptul ca multi au votat nu! In fine, eu am votat da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am votat DA,consider ca ar fi folositor...
Da eu sunt de acord si am vodat da ... este folostior sa vedem si alte pareri
Nu e cea mai buna propunere dar votez da pentru ca ar fi interesant!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Tabelul de membri este dificil de modificat si o astfel de rubrica standard ar fi deranjanta pentru forumurile care nu folosesc un sistem de warn. Nu toti posesoriid e forumuri folosesc CSS sau versiuni cu template-uri editabile.
Poate un centralizator separat, insa de asemenea, acesta este un profil personalizat, pe care nu e necesar sa il aiba orice forum.
Votez NU pentru ca propunerea se refera la toate forumurile si la o anume locatie.
Daca exista doritori care sa poata sa formuleze diferit aceasta idee, ar fi interesant de vazut o sugestie noua.
Poate un centralizator separat, insa de asemenea, acesta este un profil personalizat, pe care nu e necesar sa il aiba orice forum.
Votez NU pentru ca propunerea se refera la toate forumurile si la o anume locatie.
Daca exista doritori care sa poata sa formuleze diferit aceasta idee, ar fi interesant de vazut o sugestie noua.
Daca ar exista warn automat la creerea forumu-lui si ar exista un cod pentru asta , sar putea realiza acest lucru , dar asa nare rost , sunt deacord cu Ina (Nu.)
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Sugestie mai veche de un an. Respinsa prin numarul de voturi => inchisa si arhivata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Lista membrilor in casute
» Imaginea rangului in lista membrilor
» Nou: Afișează lista membrilor care au votat la sondaj
» Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
» Vizualizare bara de navigare
» Imaginea rangului in lista membrilor
» Nou: Afișează lista membrilor care au votat la sondaj
» Cum interzic membrilor sa completeze un camp tip lista de imagini la inscriere ?
» Vizualizare bara de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum