Fara Publicitate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Vreti sa nu mmai existe reclame ?
Fara Publicitate
Rezumarea primului mesaj :
Cine doreste sa nu sa mai adauge si publicitatea noua de pe forumurile voastre ci decat viz sa le vada !
Cine doreste sa nu sa mai adauge si publicitatea noua de pe forumurile voastre ci decat viz sa le vada !
Re: Fara Publicitate
Eu zic sa o lasam mai moale,trebuie sa-si scoata si ei bani pentru atatea hosturi,haide sa-i intelegem si pe ei.
eu zic asa: vor bani: ok, nici o problema, anunta oamenii ca au de ales intre a plati sau a suporta reclame inainte ca ei sa intre in hora asta.. nu dupa ce creeaza un forum le bagi pe gat reclame.. sa anunte in prealabil, iar apoi vedem cati isi mai fac forum..
inteleg ca trebuie sa castige si ei ceva, dar asta nu inseamna sa ne forteze pe noi.. forum gratuit care de fapt e contra cost? pai atunci nu mai bine iti faci un forum pe un server contra cost unde sa ai acces la baza de date si la tot ce aici ti se restrictioneaza? de ce am ales toti varianta asta "gratuita"? pentru ca promitea marea cu sarea, nicaieri nu pomenea nimic de reclame sau de alte interdictii..
inteleg ca trebuie sa castige si ei ceva, dar asta nu inseamna sa ne forteze pe noi.. forum gratuit care de fapt e contra cost? pai atunci nu mai bine iti faci un forum pe un server contra cost unde sa ai acces la baza de date si la tot ce aici ti se restrictioneaza? de ce am ales toti varianta asta "gratuita"? pentru ca promitea marea cu sarea, nicaieri nu pomenea nimic de reclame sau de alte interdictii..
shining a scris:de ce am ales toti varianta asta "gratuita"? pentru ca promitea marea cu sarea, nicaieri nu pomenea nimic de reclame sau de alte interdictii..
Si asta pentru ca asa sunt invatati romanii (si nu ma refer la tine ci la general): totul pe tava, dar... neaparat "moka". Nu as mai avea tupeu sa cer scoaterea reclamelor cand sunt facute up-date-uri automate si gratuite, cand securitatea este foarte bine pusa la punct si cand staff-ul de aici face tot ce poate pentru a ajuta noii membrii Forumgratuit.ro. Sunt foarte multumit ca exista optiunea de a plati pentru a elimina reclamele si prefer sa o utilizez pe aceea sau sa raman cu reclamele. Am votat nu.
ma bucur ca s-a rezolvat problema este cea mai buna solutie si ca ei si ca noi ei raman cu publicitatea pentru vizitatori si noi fara pentru membrii....multumim forumgratuit pentru intelegere si pentru astfel de lucruri ramaneti cei mai buni !
Vizitato- Vizitator
Kegan a scris:Si asta pentru ca asa sunt invatati romanii (si nu ma refer la tine ci la general): totul pe tava, dar... neaparat "moka". Nu as mai avea tupeu sa cer scoaterea reclamelor cand sunt facute up-date-uri automate si gratuite, cand securitatea este foarte bine pusa la punct si cand staff-ul de aici face tot ce poate pentru a ajuta noii membrii Forumgratuit.ro. Sunt foarte multumit ca exista optiunea de a plati pentru a elimina reclamele si prefer sa o utilizez pe aceea sau sa raman cu reclamele. Am votat nu.
imi pare rau ca ai inteles gresit.. nu am nimic impotriva reclamelor atat timp cat cei care isi fac un forum sunt instiintati de ele.. eu unul nu am gasit nici un paragraf in conditiile generale cu care am fost de acord la crearea forumului.. tocmai de aceea am si optat pentru aceasta varianta in detrimentul altora care anuntau clar ca la ei trebuie sa accepti reclame.. nefiind nimic scris de ele am presupus ca nu exista, asa ca am optat imediat pentru a-mi creea un forum aici.. nu stiu cum sunt romanii si nici nu sunt curios sa aflu sau sa ii judec, pur si simplu consider ca atunci cand oferi un serviciu aduci la cunostinta utilizatorilor toate aspectele pentru a putea analiza oferta.. pe cand aici am avut o surpriza cu aceste reclame dupa crearea forumului.. incerc sa fiu cat de clar: nu am nimic cu reclamele, nu am nimic cu plata pentru a scapa de ele, dar trebuia sa fim anuntati inainte de a creea forumul..
si deoarece nu a fost asa, votez DA..
Din mesajul tau reiese ca nu stii ce doresti, sincer. Daca Forumgratuit.ro ofera o luna de zile forumul fara reclame, pentru a-ti aduna membrii si a-l promova interns in aceasta perioada, nu este ok? Administratorii tin cont de faptul ca un forum, la inceput, are nevoie de cat mai multe facilitati pentru a atrage membrii si lasa un ragaz de 1 luna. Sa anunte? Ce sa anunte? Conditiile generale prevad indicatii ce trebuiesc respectate de toate forumurile, nu si explicatii privind eventuale modificari ale sistemului (ce sunt anuntate pe forumul de suport, prin anunturi). Raman la aceeasi idee: nu poti avea totul "moka", ba inca si pe tava.
Citat din Conditiile Generale pe care le-ati acceptat la infiintarea forumului
Intregul text aici:
https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm
Topic inchis si trimis in Arhiva.
De asemenea, este strict interzisa eliminarea linkurilor sponsorizate printr-un alt mijloc decat cel permis, si anume cu ajutorul gestiunii punctelor de administrare. Va oferim un serviciu de calitate in intregime gratuit si incercam in permanenta sa il amelioram raspunzind asteptarilor dvs. Din aceste motive va rugam sa respectati conditiile noastre.
Intregul text aici:
https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm
Topic inchis si trimis in Arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Probleme cu un cod de publicitate?
» Advertising (publicitate)
» Publicitate pe forum
» Scoatere publicitate de sub meniu
» Probleme cu un cod de publicitate?
» Advertising (publicitate)
» Publicitate pe forum
» Scoatere publicitate de sub meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum