Fara Publicitate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vreti sa nu mmai existe reclame ?
Fara Publicitate
Cine doreste sa nu sa mai adauge si publicitatea noua de pe forumurile voastre ci decat viz sa le vada !
Re: Fara Publicitate
Normal ca vreau.
Fiecare forum are reclame intr-un colt sau altul al pagini..
dar as modifica putin propunerea ta.. in loc sa fie adaugate automat, sa fie adaugate numai daca dorim noi si sa beneficiem si noi putin din aceste reclame cu mic ciubuc.. => credite in plus
Am vazut asa ceva la alte host-uri gratuite, iti dau forumul gratuit fara reclame, si ofera ei banere pentru reclama daca doresti, cu un cod special (zic ei), in care esti platit pe fiecare click.
dar as modifica putin propunerea ta.. in loc sa fie adaugate automat, sa fie adaugate numai daca dorim noi si sa beneficiem si noi putin din aceste reclame cu mic ciubuc.. => credite in plus
Am vazut asa ceva la alte host-uri gratuite, iti dau forumul gratuit fara reclame, si ofera ei banere pentru reclama daca doresti, cu un cod special (zic ei), in care esti platit pe fiecare click.
Vizitato- Vizitator
de ce nu mai apare optiunea '' Activeaza reclamele : Toti, membri si invitati,vizitator,nu. '' in panoul de administrare?
miky a scris:de ce nu mai apare optiunea '' Activeaza reclamele : Toti, membri si invitati,vizitator,nu. '' in panoul de administrare?
miky, ultima optiune din Activeaza reclamele, adica Nu, va disparea in circa o luna, pe urma, reclamele vor aparea in index, si in profilurile userilor, poti seta sa fie vizibile minim pentru vizitatori atunci
Vizitato- Vizitator
la mine nu apare ca e forum-ul nou dar votez da e mult mai bine fara reclame si se incarca si mai repede
sLg a scris:miky a scris:de ce nu mai apare optiunea '' Activeaza reclamele : Toti, membri si invitati,vizitator,nu. '' in panoul de administrare?
miky, ultima optiune din Activeaza reclamele, adica Nu, va disparea in circa o luna, pe urma, reclamele vor aparea in index, si in profilurile userilor, poti seta sa fie vizibile minim pentru vizitatori atunci
AnA-Maria a scris:la mine nu apare ca e forum-ul nou dar votez da e mult mai bine fara reclame si se incarca si mai repede
Eu ceam zis? Credeam ca sa inteles.. reclamele vor aparea in circa o luna de la crearea forumului
AnA-Maria si la tine vor aparea desigur incurand
Vizitato- Vizitator
am inteles sLg daca multi membri vor vota da se vor gandi si vor modifica umpic
votez fara reclama asta suplimentara era bine cum era inainte ...... adica optiunea aceea de a scoate reclama membrilor ........ ar fi cel mai bun lucru in widgwt nu ma deranjeaza dar sa puna acea optiune de a scoate reclama mebrilor asta ca sa fie si ca ei si ca noi !
Ultima editare efectuata de catre manky in Mier Sept 09, 2009 3:00 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Sunt de acord cu tine prietene..Votez DaProgic a scris:Cine doreste sa nu sa mai adauge si publicitatea noua de pe forumurile voastre ci decat viz sa le vada !
ANTI PUBLICITATE!
eu unul nu mai am in PA nici o optiune legata de reclame..
le activasem doar pentru vizitatori, acum le vede toata lumea.. imi strica tot aspectul forumului, apar de la google adsense pe toate paginile, in profilul userului apar de la te miri ce jocuri online.. nasol, am luat teapa mare cu forumul asta.. eu inteleg ca e forum gratuit, dar astfel de chestii nu sunt aduse la cunostinta celor care vor sa isi faca un forum.. am citit si recitit conditiile generale (https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm) si nu zice nimic de impunerea unor reclame pe forum.. si smecheria e ca ti le baga pe gat, de pe urma lor castiga, daca vrei sa le scoti platesti si iar castiga, dar cand ceri acces la baza de date stramba din nas ca vezi doamne, e forum gratuit si nu ti se permite.. si asta ca sa nu pleci cumva de la ei cu forumul.. bine ca am sistat pentru o perioada lucrul la forum, ca as fi regretat acum sa il fi populat cu subiecte doar ca sa renunt la el din cauza unor reclame..
ps: acest mesaj l-am postat si in alt subiect, il postez si aici si il voi mai posta.. daca voi imi spamati forumul cu reclame, o fac si eu cu mesaje..
le activasem doar pentru vizitatori, acum le vede toata lumea.. imi strica tot aspectul forumului, apar de la google adsense pe toate paginile, in profilul userului apar de la te miri ce jocuri online.. nasol, am luat teapa mare cu forumul asta.. eu inteleg ca e forum gratuit, dar astfel de chestii nu sunt aduse la cunostinta celor care vor sa isi faca un forum.. am citit si recitit conditiile generale (https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm) si nu zice nimic de impunerea unor reclame pe forum.. si smecheria e ca ti le baga pe gat, de pe urma lor castiga, daca vrei sa le scoti platesti si iar castiga, dar cand ceri acces la baza de date stramba din nas ca vezi doamne, e forum gratuit si nu ti se permite.. si asta ca sa nu pleci cumva de la ei cu forumul.. bine ca am sistat pentru o perioada lucrul la forum, ca as fi regretat acum sa il fi populat cu subiecte doar ca sa renunt la el din cauza unor reclame..
ps: acest mesaj l-am postat si in alt subiect, il postez si aici si il voi mai posta.. daca voi imi spamati forumul cu reclame, o fac si eu cu mesaje..
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Probleme cu un cod de publicitate?
» Advertising (publicitate)
» Publicitate pe forum
» Scoatere publicitate de sub meniu
» Probleme cu un cod de publicitate?
» Advertising (publicitate)
» Publicitate pe forum
» Scoatere publicitate de sub meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum