Problema in legatura cu personalizarea forumului versiunea phpBB3 - nu se mai vede imaginea "Online"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema in legatura cu personalizarea forumului versiunea phpBB3 - nu se mai vede imaginea "Online"
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/personalizarea-forumului-in-versiunea-phpbb3-t10210.htm
Am incercat codul CSS pt adaugarea unui background la mesaje
a mers.. dar acum nu mai apre imaginea online
ma refer la asta:
Ce as putea face sa le am pe ambele ?
Edit: am postat la locul gresit.. va rog sa ma iertati !
Am incercat codul CSS pt adaugarea unui background la mesaje
a mers.. dar acum nu mai apre imaginea online
ma refer la asta:
Ce as putea face sa le am pe ambele ?
Edit: am postat la locul gresit.. va rog sa ma iertati !
Vizitato- Vizitator
Re: Problema in legatura cu personalizarea forumului versiunea phpBB3 - nu se mai vede imaginea "Online"
Mutat in sectiunea corespunzatoare
Re: Problema in legatura cu personalizarea forumului versiunea phpBB3 - nu se mai vede imaginea "Online"
Mersi Ina ca l-ai mutat
acum, ma ajuta cineva ?
acum, ma ajuta cineva ?
Vizitato- Vizitator
Poti lasa codul aici ?
Sunt multe coduri acolo, nu stiu la care te referi ...
Sunt multe coduri acolo, nu stiu la care te referi ...
CSS pentru imaginea de fundal a unui mesaj:
- Cod:
.post {
background-image: url('LINK IMAGINE');
background-repeat: repeat;
background-position: top center;
}
- Spoiler:
- background-repeat=repetarea fundalului(reapet pentru repetare si no-repeat pentru a nu se repeta)
background-position=pozitia fundalului(Alte pozitii posibile)
Vizitato- Vizitator
Ai cumva un cod CSS care specifica un backround pentru postare? Daca da, sterge-l.
Nu, nu am .. nici nu imi trecuse prin cap pana vasusem acel topic cu coduri CSS
Vizitato- Vizitator
In primul rind te rog sa ma scuzi ca ti-am dat asa un raspuns grabit.
De fapt incercam sa iti spun ca cele doua lucruri - codul pentru background pe care l-ai folosit tu si iconul online - sint incompatibile.
In versiunea phpBB3 iconul acela este perceput ca background la mesaj. Deci ai de ales, ori una ori alta. Nu le poti avea pe amindoua o data.
De fapt incercam sa iti spun ca cele doua lucruri - codul pentru background pe care l-ai folosit tu si iconul online - sint incompatibile.
In versiunea phpBB3 iconul acela este perceput ca background la mesaj. Deci ai de ales, ori una ori alta. Nu le poti avea pe amindoua o data.
mersi de informatie .. nu stiam
dar mai astept si o parere de la darkspectre
dar mai astept si o parere de la darkspectre
Vizitato- Vizitator
sLg ... am testat ambele coduri (cel pentru imaginea de fundal in mesaj si cel pentru imaginea on-line) si am ajuns la concluzia ca exista o incompatibilitate intre cele doua ... daca una se afiseaza, nu se afiseaza cealalta.
Am adaugat tot felul de coduri suplimentare, dar nu am reusit ...
Imaginea on-line este de fapt imaginea de background a acelei zone, deci, daca se va stabili un alt background. imaginea on-line nu se va mai vedea.
Am adaugat tot felul de coduri suplimentare, dar nu am reusit ...
Imaginea on-line este de fapt imaginea de background a acelei zone, deci, daca se va stabili un alt background. imaginea on-line nu se va mai vedea.
Deci nu se poate..
Mersi de ajutor totusi
ok l-am eliminat
puteti inchide
Mersi de ajutor totusi
ok l-am eliminat
puteti inchide
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Personalizarea forumului in versiunea phpBB3
» Cum pot sa imi activez functia "Adresa Internet a forumului"?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Cum pot sa imi activez functia "Adresa Internet a forumului"?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum