Cum dam culoare la un tabel ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Mier 9 Apr - 20:29

Am incercat tot felul de coduri dar nu am reusit sa dau o culoare anume la un tabel Supărat ... tot timpul apare alb Supărat ... cum pot sa-i dau culoare ?

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de shavellu la data de Mier 9 Apr - 20:40

la ce tabel vrei sa dai culoare ?

shavellu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 23
Localizare : Europa
Data de inscriere : 27/12/2007
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://romania.myforum.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Mier 9 Apr - 20:42

am incercat sa pun in paginile index si portal mai multe tabele da nu am reusit ceea ce doream pt ca nu se potriveste culoarea tabelului Supărat

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 9 Apr - 20:57

apasa si inregistrare , dupa ce modifici o culoare intr-un loc.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Mier 9 Apr - 21:15

1960 a scris:apasa si inregistrare , dupa ce modifici o culoare intr-un loc.

cum ?

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 9 Apr - 23:15

explica in clar despre ce tabele vorbesti, ca sa putem sa-ti raspundem la obiect.
spui ceva evaziv despre tabele, shavellu te-a intrebat care tabele, iar din ce ai raspuns nu prea inteleg nimic.
ti-am raspuns ca atunci cind modifici o culoare, daca vrei sa fie luata in considerare, trebuie sa apesi si pe inregistrare in sectiunea respectiva.
PA / TEME / IMAGINI SI CULORI > Culori

DE ACOLO, modifici o multime de culori.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Vin 11 Apr - 15:29

doresc sa fac un tabel in portal ... cand creez un modul nou fara cadru ... daca te uiti pe forumul mau ai sa vezi in dreapta un tabel la anunturi ... da e alb ... yo doresc sa fie de culoarea de fundal Supărat

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de ezlidor la data de Joi 24 Apr - 16:45

Am reusit :d

tabelul arata asa:


am adaugat text de 3 feluri de aranjari pe 4 randuri pentru pentru a vedea codul

Cod:
<div id="table1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:93px; top:128px; width:337px; height:107px; z-index:0"><div class="wpmd">
<div><TABLE bgcolor="#99CCFF" border=1 bordercolorlight="#000080" bordercolordark="#0000FF">
<TR valign=top>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=center><font color="#000000">text</font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div><font color="#000000">text</font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=right><font color="#000000">text</font></div>
</div>
</TD>
</TR>
<TR valign=top>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=center><font color="#000000"><B>text</B></font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div><font color="#000000"><B>text</B></font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=right><font color="#000000"><B>text</B></font></div>
</div>
</TD>
</TR>
<TR valign=top>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=center><font color="#000000"><I>text</I></font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div><font color="#000000"><I>text</I></font></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=right><font color="#000000"><I>text</I></font></div>
</div>
</TD>
</TR>
<TR valign=top>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=center><U>text</U></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div><U>text</U></div>
</div>
</TD>
<TD width=100><div class="wpmd">
<div align=right><U>text</U></div>
</div>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</div>
</div></div>

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum dam culoare la un tabel ?

Mesaj Scris de Zack. la data de Dum 11 Sept - 20:05

topic rezolvat

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum