forum prea lat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 18:33

o problema: cum fac sa nu mai fie atat de lat cand pun Widget-uri? forum "[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre kiLLy in Sam 1 Aug - 22:49, editata de 1 ori

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 1 Aug - 18:41

P.A=>Afisare=>Module=>Portal & Widget-uri=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Optiuni generale ale widget-urilor forumului=>Largimea coloanei 1 (stânga)/Largimea coloanei 3 (dreapta)=>Pui o maime in pixeli mai mare=>Inregistrare.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 18:48

lam facut mai mic dat tot este lata imaginea si trebe sa dau din acea bara de jos in spre dreapta sa vad tot forumul ...

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 1 Aug - 19:07

Nu modifica latimea forumului.
Mareste laimea widget-urilor de unde ti-am spus eu si foloseste acest cod css pentru a micsora latimea continuul forumului:
Cod:
#container {
width: 100%;}
Modifica 100% cu o marime convenabila.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 20:06

tot nu merge ma omule. intra pe forum si uitate Neutru

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de RaulTheBest la data de Sam 1 Aug - 20:14

KiLLy ia vezi aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

RaulTheBest
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 370
Varsta : 19
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2inferno.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 20:25

am incercat toate metodele de acolo nici una nu merge dati ceva concret si exact sa mearga ...

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de RaulTheBest la data de Sam 1 Aug - 20:34

Ai activate codurile Html ?

RaulTheBest
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 370
Varsta : 19
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2inferno.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 20:42

leam bagat acolo in foaie de stil css ...

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de sKz la data de Sam 1 Aug - 20:56

Incearca in P.A / General / Configurare si cauta Latimea forumului (numar sau %) : si pui cat vrei.

Bafta!

sKz
Membru activ

masculin

Mesaje : 613
Varsta : 22
Data de inscriere : 10/06/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://csamp.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de RaulTheBest la data de Sam 1 Aug - 21:01

KiLLy fa si cum a zis sKz,dar poti incerca si faza lu DarkSpectre Fericit A lui Darkspectre trebuie sa-ti mearga !

RaulTheBest
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 370
Varsta : 19
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2inferno.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 21:02

frate asta o stie toasta lumea ... nuj care e faza cu phpbb3 ... e bug sau ce este ? unu nu ma ajuta si pe mn ma ... help pls Neutru


edit : am incercat toate metodele Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de RaulTheBest la data de Sam 1 Aug - 21:03

Apropo stiu ca te-am intrebat odata daca ai codurile Html activate dar le ai din amandoua parti ?

RaulTheBest
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 370
Varsta : 19
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 27/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2inferno.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de sKz la data de Sam 1 Aug - 21:10

Codul HTML nu are legatura cu latimea forumului.Incearca cum a zis Darkspectre .

Cod:
#container {
width: 100%;}

Pui in P.A / Afisare / Culori / Faie de stil CSS pui acolo si modifici 100% cu cat vrei.Daca nu merge nimic ddin ce am spus noi,pune alta tema.

Numai bine!

sKz
Membru activ

masculin

Mesaje : 613
Varsta : 22
Data de inscriere : 10/06/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://csamp.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 21:13

am incercat si asta Neutru uite cssu meu ...


Cod:
/* Menu-------------------------------------------------*/
.navbar {

clear: both;
background-image: url("");
padding:0px 10px;
}

#page-header #search-box {
display: none;
}

.row .pagination {
  display: block;
  float: right;
  width: auto;
  margin-top: 0;
  font-size: 0.9em;
  background: url('http://g.imagehost.org/0404/multipage.gif') no-repeat 0 50%;; padding-left:15px; padding-right:0; padding-top:1px; padding-bottom:1px
  }

.messaging-box textarea {
  border: 1px solid #c4c4c4;
        background-position: bottom right;
  background-repeat:no-repeat;
  background-attachment: scroll;
        background-image: url('http://i40.tinypic.com/9qgyg7.jpg');
  }
.postbody img {max-width: 500px;}

div#page-footer {
background-image: url('http://img505.imageshack.us/img505/6898/61370940.png');
background-position: bottom right;
background-repeat: no-repeat;
padding: 23px;}

li.row:hover {
background: url(http://h.imagehost.org/0217/hover_img.png) 100% 100% repeat;
background-position: right;
background-repeat: no-repeat;
background-color: #FFFFFF;}

div#page-header div.navbar {
background-color:transparent;}

#container {
width: 100%;}

#wrap {
width: 100%; }

#ipbwrapper {
  width: 100%;
  text-align: left;
  padding: 20px;
        position: relative; }


acolo unde scrie width la toate metodele am incercat cu 1% si cu 200% si nu se schimba nimik X(

edit leoiri23: adaugat tag code

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de sKz la data de Sam 1 Aug - 21:24

La sfarsit la codul
#container {
width: 100%;}
Schimba 100% cu cat vrei tu.

sKz
Membru activ

masculin

Mesaje : 613
Varsta : 22
Data de inscriere : 10/06/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://csamp.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 21:25

ba tu ai vazut ce am postat yo ? uitate ce postez si dupaia pozteaza si tu X(

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de sKz la data de Sam 1 Aug - 21:27

Ai pus CSS-ul tau,si eu am spus :

La sfarsit la codul

#container {
width: 100%;}


Schimba 100% cu cat vrei tu.

sKz
Membru activ

masculin

Mesaje : 613
Varsta : 22
Data de inscriere : 10/06/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://csamp.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 21:42

am schimbat ma tu nu intelegi ? si tot asa e

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 1 Aug - 22:24

kiLLy, va rog sa postati codurile intre tagurile
Cod:
[code][/code]
Multumesc!

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 22:33

ok Neutru deci ma ajuta cineva ? Neutru

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 1 Aug - 22:47

kiLLy nu este de ajuns sa pui acel cod in css,trebuie sa si modifici marimea de 100% din cod(si sa te asiguri ca latimea forumului din panou este de 100%)
Dupa ce faci asta trebuie sa maresti lungimea widget-urilor in asa fel incat sa se potriveasca cu latimea continutului forumului.
Eu am facut asta pe forumul meu de teste si ute cum mi-a iesit:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 22:49

las-o balta ... inchide topicu ...

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de taZyk la data de Sam 1 Aug - 22:53

El doreste sa fie mai lat forumul in dreapta , si nu este mai lat pentru ca are pe stanga widget`uri si pe dreapta nu , dar pe dreapta e locul ptr widget`uri si de accea forumul nu se lateste. Pentru asta intri in panou - module - Widget-uri ale forumului - Optiuni generale ale widget-urilor forumului si faci urmatoarele setari ca in printul de mai jos :

taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 24
Data de inscriere : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de kiLLy la data de Sam 1 Aug - 22:58

ms ma taZyk am rezolvat

kiLLy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 44
Data de inscriere : 13/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.mastergaming.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: forum prea lat

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 1 Aug - 23:02

Topic rezolvat=>Inchis.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum