Configurarea generala a unui blog

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Configurarea generala a unui blog

Mesaj Scris de Luky la data de Lun 8 Iun - 21:40

Configurarea generala a unui blogPentru a vedea toare setarile apasati pe butonul AVANSAT situat sub textul de introducere in panou (pagina index)

In prima bara de navigare a panoului vom intalni urmatoarele butoane:
Profilul meu => va redirectioneaza spre propfilul personal
Vizualizeaza Blogul => va redirectioneaza spre pagina index a blogului
Deconectare => deconectare din contul de admin


Pentru ca blogul creat să fie cât mai bine organizat și administrat, acesta are nevoie de configurarea generală. Iată pentru început pagina completă a acestei funcții:
Spoiler:
După cum puteți observa, puteți modifica de aici:

1. Configurări generale: aveți posibilitatea de a modifica titlul blogului, descrierea (sloganul acestuia) și de a modifica adresa de internet, dacă doriți.


2. Configrarări pentru afișare: selectați limba blogului, timpul zonal, numărul de articole de pe prima pagină, ordinea de publicare a articolelor și a comentariilor.3. Configurări pentru catalogul de bloguri:
dacă doriți ca blogul dvs. să apară în topul blogurilor Blogratuit, trebuie să acceptați această funcție. Selectați "Da" și alegeți categoria potrivită.


4. Configurări utilizatori: de aici alegeți dacă doriți ca pe blogul dvs. să se poată efectua noi înscrieri, alegeți permisiunea de activare a contului de către utilizator sau administrator și alegeți dacă doriți ca administratorul să fie înștiințat prin mail de noile conturi de se crează.

5. Configurări opțiuni de securitate: selectați numărul de caractere minime pentru o parola și numărul de secunde între postarea a 2 comentarii pe blogul dvs.


6. Configurări comentarii: bifați opțiunea existentă dacă doriți ca un vizitator, ce nu are cont, să fie obligat să scrie adresa de mail înainte de a posta un comentariu.


7. Configurări email: alegeți adresa de mail ce va fi utilizată în vederea înștiințării celor mai noi modificări asupra blogului dvs.

8. Configurări pingbacks: selectați motoarele de căutare și tipurile de directoare ce vor prelua articolele în titlu de la dvs. și vă vor ajuta la referențiarea acestora pe internet. Pentru ca blogul dumneavoastra sa apara in cat mai multe motoare de cautare, va recomandam sa aveti bifate toate casutele din Pingbacks.

9. Ștergerea blogului: în cazul în care doriți sa ștergeți blogul dvs., utilizați această funcție.

In pagina aparuta, in caseta de pe randul 2 scrieti DELETE si apasati "Sterge". Imediat o sa primiti un e-mail de confirmare a stergerii.


Tutorial realizat de echipa Blogratuit, in special de Kegan si ezlidor
Ultima actualizare: 09/04/2011

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum