Statistici personalizate

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Statistici personalizate

Mesaj Scris de AlexCalin la data de Vin 13 Noi - 19:03

Cum pot face si eu asa?


Ultima editare efectuata de catre AlexCalin in Dum 15 Noi - 10:03, editata de 1 ori
avatar
AlexCalin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 149
Varsta : 23
Data înscrierii : 22/10/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://lanenicu.forum.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Ionut la data de Vin 13 Noi - 19:06

zimi pm unde ai vazut aia și te ajut
avatar
Ionut
Contribuitor suport
Contribuitor suport

masculin

Mesaje : 748
Varsta : 19
Data înscrierii : 01/11/2015
Multumiri : 117
Niciun avertisment

https://www.youtube.com/channel/UCIAlHdDDPsOEaVJNTpeP7Sw?view_as

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Ionut la data de Vin 13 Noi - 19:38

Bună seara adaugă acest cod in index_body găsiți acest cod <!-- BEGIN disable_viewonline -->
sși sub el adaugați codu asta
Cod:

<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTOPIC">{TOTAL_TOPICS}</span>
<br>&nbsp;Total Topics</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTPOST">{TOTAL_POSTS}</span>
<br>&nbsp;Total Posts</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTUSER">{TOTAL_USERS}</span>
<br>&nbsp;Total Members</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMONLINEUSER">{RECORD_USERS}</span>
<br>&nbsp; Most Online</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMLASTUSERLINK">{NEWEST_USER}</span>
<br>
&nbsp;NEWEST MEMBER</span>
</div>
și apoi in css adaugați codu acesta
Cod:

.FORUMCOUNTOPIC, .FORUMCOUNTPOST, .FORUMCOUNTUSER, .FORUMONLINEUSER, .FORUMLASTUSERLINK {
    font-size: 19px!important;
    color: #000;
    display: inline-block;
}
.technodesign {
    display: inline-block;
    padding: 5px 10px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    text-transform: uppercase;
    font-weight: 500;
    font-size: 10px !important;
    font-family: 'Oswald', sans-serif;
    color: #000;
    text-align: center;
    line-height: 23px !important;
}
daca vrei altă culoare schimba #000 cu cu ce vrei
avatar
Ionut
Contribuitor suport
Contribuitor suport

masculin

Mesaje : 748
Varsta : 19
Data înscrierii : 01/11/2015
Multumiri : 117
Niciun avertisment

https://www.youtube.com/channel/UCIAlHdDDPsOEaVJNTpeP7Sw?view_as

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Rekool la data de Vin 13 Noi - 20:05

Cu acordul unui moderator puteti posta adresa forumului unde ati vazut acele statistici ?
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1864
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de AlexCalin la data de Sam 14 Noi - 1:36

Da.
Din pacate, codul oferit de tine TechnoDesign, nu merge. Adica el functioneaza dar codul css nu e bun. Arata aiurea. Doar scrisul apare.
avatar
AlexCalin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 149
Varsta : 23
Data înscrierii : 22/10/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://lanenicu.forum.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 14 Noi - 6:02

Statisticile sunt facute de mine,ti-am spus sa astepti un tutorial.
Ele le-am dat doar unei singure persoane.
Dar daca tot le vrei astepta pana te rezolva cineva aici,bafta.


Daca v-am fost de ajutor apasati butonul  
avatar
mr.franta
Asistent
Asistent

masculin

Mesaje : 1236
Varsta : 29
Localizare : giurgiu
Data înscrierii : 18/02/2012
Multumiri : 102
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de AlexCalin la data de Sam 14 Noi - 13:34

Am crezut ca sunt altele. Sunt modificate fata de ale tale. De unde sa stiu eu ca sunt alea facute de tine?
avatar
AlexCalin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 149
Varsta : 23
Data înscrierii : 22/10/2015
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://lanenicu.forum.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Ionut la data de Sam 14 Noi - 14:43

dragă frannta acel cod este foarte usor și poți săl faci imediat și eu pot copia un cod de pe net și zic că este făcut de mine dar mă rog uite codu Alex
Cod:

<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTOPIC"></span>
<br>&nbsp;Total Topicuri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTPOST"></span>
<br>&nbsp;Total Posturi</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTUSER"></span>
<br>&nbsp;Total Membri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMONLINEUSER"></span>
<br>&nbsp; Recordu Forumului</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMLASTUSERLINK"></span>
<br>
&nbsp;Membru Nou</span>
</div>


<style>
.FORUMCOUNTOPIC, .FORUMCOUNTPOST, .FORUMCOUNTUSER, .FORUMONLINEUSER, .FORUMLASTUSERLINK {
    font-size: 19px!important;
    color: #000;
    display: inline-block;
}
.technodesign {
    display: inline-block;
    padding: 5px 10px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    text-transform: uppercase;
    font-weight: 500;
    font-size: 10px !important;
    font-family: 'Oswald', sans-serif;
    color: #000;
    text-align: center;
    line-height: 23px !important;
}
</style>

și uite daca îți place
avatar
Ionut
Contribuitor suport
Contribuitor suport

masculin

Mesaje : 748
Varsta : 19
Data înscrierii : 01/11/2015
Multumiri : 117
Niciun avertisment

https://www.youtube.com/channel/UCIAlHdDDPsOEaVJNTpeP7Sw?view_as

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Ionut la data de Sam 14 Noi - 16:01

a da și dacă vrei și cu iconițele ălea trebuie să schimbi codu ăsta  
Cod:

<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTOPIC"></span>
<br>&nbsp;Total Topicuri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTPOST"></span>
<br>&nbsp;Total Posturi</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTUSER"></span>
<br>&nbsp;Total Membri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMONLINEUSER"></span>
<br>&nbsp; Recordu Forumului</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMLASTUSERLINK"></span>
<br>
&nbsp;Membru Nou</span>
</div>

cu acest cod
Cod:

<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTOPIC"></span>
<br><i class="fa fa-comment"></i> &nbsp;Total Topicuri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTPOST"></span>
<br><i class="fa fa-comments"></i> &nbsp;Total Posturi</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTUSER"></span>
<br><i class="fa fa-users"></i> &nbsp;Total Membri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMONLINEUSER"></span>
<br><i class="fa fa-refresh"></i> &nbsp;Recordu Forumului</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMLASTUSERLINK"></span>
<br>
<i class="fa fa-user-plus"></i> &nbsp;Membru Nou</span>
</div>

si adaugă codu asta în overall_header oriunde numai să o adaugi

Cod:

<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.min.css" />

rezultatu este ăsta  Sageată Foarte fericit Fericit
avatar
Ionut
Contribuitor suport
Contribuitor suport

masculin

Mesaje : 748
Varsta : 19
Data înscrierii : 01/11/2015
Multumiri : 117
Niciun avertisment

https://www.youtube.com/channel/UCIAlHdDDPsOEaVJNTpeP7Sw?view_as

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Ionut la data de Sam 14 Noi - 19:23

ce sa vă fac daca voi nu stiți să bagați codu, ai de capu vostru

avatar
Ionut
Contribuitor suport
Contribuitor suport

masculin

Mesaje : 748
Varsta : 19
Data înscrierii : 01/11/2015
Multumiri : 117
Niciun avertisment

https://www.youtube.com/channel/UCIAlHdDDPsOEaVJNTpeP7Sw?view_as

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de Typlo la data de Sam 14 Noi - 19:37

@TechnoDesign, va reamintesc ca mesajele duble nu sunt acceptate la un interval mai scurt de 24 ore.
avatar
Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1805
Varsta : 19
Localizare : In game
Data înscrierii : 08/01/2013
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Statistici personalizate

Mesaj Scris de mr.franta la data de Dum 15 Noi - 4:57

Ai idee de ce functioneaza doar pe forumul tau si nu si pe altele?
Tu ai dat un cod html si unul css.
Este prea mare coincidenta in html/css sa nu fie codul facut de mine,doar o redenumire a claselor.
In fine sa lasam asta,tu eu nu conteaza inca nu este un tutorial oficial facut.
Mai sus ai explicat bine ce trebuie sa faca,dar daca erai un conoscator al acestei platforme stiai ca nu va functiona fara acest cod javascript.

Cod:
    <script type="text/javascript" src="http://tinyurl.com/var-fa"></script>
El se adauga in overal_header.
Ce face el?
Iti adauga clasele dintr-o sursa externa in span din html.
Doar nu credeai ca ele o sa apara asa din senin nu?
La tine pe forum functioneaza ca ai acest cod js in overal_header (verifica).
Deci alex ai acest cod html
Cod:
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTOPIC"></span>
<br><i class="fa fa-comment"></i> &nbsp;Total Topicuri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTPOST"></span>
<br><i class="fa fa-comments"></i> &nbsp;Total Posturi</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMCOUNTUSER"></span>
<br><i class="fa fa-users"></i> &nbsp;Total Membri</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMONLINEUSER"></span>
<br><i class="fa fa-refresh"></i> &nbsp;Recordu Forumului</div>
<div class="technodesign">
<span class="FORUMLASTUSERLINK"></span>
<br>
<i class="fa fa-user-plus"></i> &nbsp;Membru Nou</span>
</div>

Acest CSS
Cod:
.FORUMCOUNTOPIC, .FORUMCOUNTPOST, .FORUMCOUNTUSER, .FORUMONLINEUSER, .FORUMLASTUSERLINK {
    font-size: 19px!important;
    color: #000;
    display: inline-block;
}
.technodesign {
    display: inline-block;
    padding: 5px 10px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    text-transform: uppercase;
    font-weight: 500;
    font-size: 10px !important;
    font-family: 'Oswald', sans-serif;
    color: #000;
    text-align: center;
    line-height: 23px !important;
}

Apoi in overal_adaugi acestea.
1. Imaginile de la statistici
Cod:
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.4.0/css/font-awesome.min.css" />
2.Sursa externa pentru variabile

Cod:
    <script type="text/javascript" src="http://tinyurl.com/var-fa"></script>
3.Fontul oswald

Cod:
 <link href='https://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald:400,300,700' rel='stylesheet' type='text/css'>
   

Tehnodesign acum este randul tau sa ma corectezi daca am gresit mai sus.
Bafta alex.


Daca v-am fost de ajutor apasati butonul  
avatar
mr.franta
Asistent
Asistent

masculin

Mesaje : 1236
Varsta : 29
Localizare : giurgiu
Data înscrierii : 18/02/2012
Multumiri : 102
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum