Cand dau Topic Nou sa apara model

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de CryssBoy[;x] la data de Sam 4 Iul - 22:18

Cum e aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cand dai Topic nou, iti apare direct modelul nu trebuie sa mai dai copy si dupa paste, cum fac si eu pe forumul meu? folosesc phpbb2.

CryssBoy[;x]
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 218
Varsta : 18
Data de inscriere : 20/10/2013
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://extream-tutorials.phpbb9.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Dum 5 Iul - 12:22

Buna ziua,
Uitati acest cod face exact ce doriti:
Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "Aici pui modelul !", idTopic = -1;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +''))
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val('Hello <strong>World!</strong>');
  }
});

idTopic = -1; Numarul unui topic = 35 de exemplu.

Amplasare: Toate paginile.

Stark.sys

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de CryssBoy[;x] la data de Dum 5 Iul - 12:44

Imi poti oferi mai multe detalii?
Am facut cum ai zis si nu s-a intamplat nimic.
Le bag la javascript nu?
Vreau sa pun de ex la Prezentare modelul, doar acolo.Nu trebuie sa pun link?
idTopic pt cine e?

CryssBoy[;x]
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 218
Varsta : 18
Data de inscriere : 20/10/2013
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://extream-tutorials.phpbb9.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Dum 5 Iul - 12:46

Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "Aici pui modelul !", idTopic = -1;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +''))
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});

model = "Ce vrei sa apara in mesaj";
idTopic = 4; // ID topic f=4 ai tu la prezentare.

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de CryssBoy[;x] la data de Dum 5 Iul - 13:09

Mersi, insa eu am pus asa:
Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "[b]# Nume Real:
# Nick pe Servere:
# Varsta:
# Localitate:
# Jocuri preferate:
# Contact Yahoo:
# Contact Skype:
# Steam:
# De unde ai aflat de eXGaming?:[/b]", idTopic = 4;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +''))
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});
Insa nu mi-a aparut pe randuri, mi-a aparut gen:

Cod:
[b]# Nume Real:# Nick pe Servere:# Varsta:# Localitate:# Jocuri preferate:# Contact Yahoo:# Contact Skype:# Steam:# De unde ai aflat de eXGaming?:[/b]

inloc de asa:
Cod:
[b]# Nume Real:
# Nick pe Servere:
# Varsta:
# Localitate:
# Jocuri preferate:
# Contact Yahoo:
# Contact Skype:
# Steam:
# De unde ai aflat de eXGaming?:[/b]

Cum rezolv?

CryssBoy[;x]
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 218
Varsta : 18
Data de inscriere : 20/10/2013
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://extream-tutorials.phpbb9.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Admin ITForum la data de Dum 5 Iul - 21:02

Incearca asa

Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "[b]# Nume Real:<br>
# Nick pe Servere:<br>
# Varsta:<br>
# Localitate:<br>
# Jocuri preferate:<br>
# Contact Yahoo:<br>
# Contact Skype:<br>
# Steam:<br>
# De unde ai aflat de eXGaming?:[/b]", idTopic = 4;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +''))
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});

Admin ITForum
Membru Forumgratuit

Mesaje : 63
Varsta : 40
Data de inscriere : 26/06/2015
Multumiri : 1
Membru exclus

http://crazy-tutorials.forumer.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Dum 5 Iul - 22:33

Cod:
jQuery(function(jQ) {
  var model = "Linie 1\r\n"+"Linie 2\r\n"+"Linie 3 \r\n"+"Linie 4\r\n", idTopic = 4;
  if(window.location.href.indexOf('/post?f='+ idTopic +'') > -1)
  {
      jQ('input.inputbox.medium[name="subject"]').val('[Cerere] ');
      $('textarea#text_editor_textarea').val(model);
  }
});

Pentru o noua linie daugati asa:
Cod:
+"Linie Text\r\n"

Stark.sys

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Zachary la data de Lun 6 Iul - 14:41

Buna ziua,
Eliminati toate codurile Javascript de mai sus, si adaugati:
Cod:
$(function() {
    if (location.pathname == '/post' && location.search == '?f=2&mode=newtopic') {
       $('#text_editor_textarea').val('[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n');
    }
});
f=2 => 2 reprezinta numarul forumului (ex: Probleme de conexiune = /f2-probleme-de-conexiune
Setati vizualizarea codului pe toate paginile.
Pentru a adauga o noua linie, tot ceea ce trebuie sa faceti dvs. e sa adaugati la sfarsit, dupa CONTINUT\n, aceeasi linie.
Mai exact:
Cod:
[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n[b]CONTINUT[/b]\n (4 randuri)

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de CryssBoy[;x] la data de Mier 8 Iul - 17:09

Multumesc [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Solved.

CryssBoy[;x]
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 218
Varsta : 18
Data de inscriere : 20/10/2013
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://extream-tutorials.phpbb9.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cand dau Topic Nou sa apara model

Mesaj Scris de Zachary la data de Mier 8 Iul - 17:16

Cu placere.
topic rezolvat

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum