Eroare executare functie $.get();

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Eroare executare functie $.get();

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 9 Iun - 12:58

Am facut un sistem de tabs cu un system mai avansat.
Insa cand dau click pentru a introduce sursa pagini de unde va face .get nu functioneaza. cod sursa:
Cod:
   function loadTabContent(url, sid)
    {
            var xurl = url;
            var xid = document.getElementById(sid);
            return getLoad(url, xid);
    }
    
    function getLoad(url, ElmID)
    {
            var x = document.getElementById(ElmID);
            $.get(url, function(data) {
                    jQuery('#'+x).html('<div class="sb_inner">'+ data +'</div>'); // Aici cred ca e problema !
            });
    }

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

In cos Re: Eroare executare functie $.get();

Mesaj Scris de Typlo la data de Mar 9 Iun - 15:42

Bună ziua,

Încercați cu acest cod:
Cod:
function loadTabContent(url, sid)
    {
            return getLoad(url, sid);
    }
   
    function getLoad(url, ElmID)
    {
            var x = document.getElementById(ElmID);
            $.get(url, function(data) {
                    jQuery('#'+x).html('<div class="sb_inner">'+ data +'</div>');
            });
    }


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]|[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]|[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Typlo
Analist
Analist

masculin

Mesaje : 1784
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Eroare executare functie $.get();

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 9 Iun - 15:45

Multumesc, problema rezolvata !

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

In cos Re: Eroare executare functie $.get();

Mesaj Scris de Zachary la data de Mar 9 Iun - 15:46

topic rezolvat

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum