Problema cu code.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema cu code.

Mesaj Scris de RealWolf. la data de Vin 13 Dec - 12:47

Buna Ziua am o problema cu un cod.
Cod:
/* Petntru cod */

.code {
max-width:200px;
font-size: 12px;
padding: 3px;
font-family:Georgia;
color: #0069a1;
background: #333 url(http://i49.servimg.com/u/f49/15/59/36/28/conten10.png);
background-position: bottom left;
background-repeat:repeat-x;
border: 1px solid #005a80;
border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
-khtml-border-radius: 8px;
box-shadow: 0px 0px 6px #000;
-moz-box-shadow: 0px 0px 6px #000;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 6px #000;
-khtml-box-shadow: 0px 0px 6px #000;}
Si uitati cum arata:


Cum pot face sa nu mai fie asa?


Ultima editare efectuata de catre RealWolf. in Lun 16 Dec - 10:25, editata de 3 ori

RealWolf.
Membru activ

masculin

Mesaje : 780
Varsta : 16
Data de inscriere : 10/11/2013
Multumiri : 25
1 avertisment

http://areagames.forumer.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu code.

Mesaj Scris de sprAy. la data de Vin 13 Dec - 12:50

Salut ,

Cod:


.code {
max-width:150px;
font-size: 12px;
padding: 3px;
font-family:Georgia;
color: #0069a1;
background: #333 url(http://i49.servimg.com/u/f49/15/59/36/28/conten10.png);
background-position: bottom left;
background-repeat:repeat-x;
border: 1px solid #005a80;
border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius: 8px;
-khtml-border-radius: 8px;
box-shadow: 1px 0px 6px #000;
-moz-box-shadow: 0px 0px 6px #000;
-webkit-box-shadow: 0px 0px 6px #000;
-khtml-box-shadow: 2px 0px 6px #000;}

sprAy.
Membru Forumgratuit

Mesaje : 28
Varsta : 21
Data de inscriere : 12/12/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.maniacx.dust.tv

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu code.

Mesaj Scris de RealWolf. la data de Vin 13 Dec - 13:03

Am rezolvat multumesc.
 topic rezolvat 

RealWolf.
Membru activ

masculin

Mesaje : 780
Varsta : 16
Data de inscriere : 10/11/2013
Multumiri : 25
1 avertisment

http://areagames.forumer.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu code.

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Lun 16 Dec - 12:36

Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.


Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2475
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum