Mutare Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Mutare Forum
Salut.
Am o intrebare : Daca am un forum cu domeniu .com unde am in jur de 1500 useri, cum as putea face sa aduc useri pe forumul meu, aici la forumgratuit.ro. As vrea sa renunt la cel com. Multumesc
Am o intrebare : Daca am un forum cu domeniu .com unde am in jur de 1500 useri, cum as putea face sa aduc useri pe forumul meu, aici la forumgratuit.ro. As vrea sa renunt la cel com. Multumesc
ProPoker- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 01/01/2013
Multumiri : 0
Re: Mutare Forum
Ma tem ca acest lucru nu este posibil momentan deoarece nu va puteti insera baza de date a forumului in noul forum Forumgratuit 
Singura optiune ar fi sa redirectionati forumul dumneavoastra pe forumul Forumgratuit si sa indemnati utilizatorii sa se inregistreze pe cel nou

Singura optiune ar fi sa redirectionati forumul dumneavoastra pe forumul Forumgratuit si sa indemnati utilizatorii sa se inregistreze pe cel nou

Bourne- Membru Forumgratuit
Varsta : 22
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 06/01/2013
Singura solutie posibila a fost postata de Bourne mai sus. Daca acel forum cu domeniu .com despre care vorbiti nu ii apartine platformei forumgratuit, nu aveti ce sa faceti decat sa urmati sfatul lui Bourne. 

Cassius Dio- Membru onorific
Varsta : 20
Localizare : Strawberry Fields
Data înscrierii : 13/07/2012
Multumiri : 83
Asta e , voi incerca cum ati spus voi. Multumesc pentru raspunsuri. Daca nu mai e nimic de adaugat se poate da T/C.
ProPoker- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Data înscrierii : 01/01/2013
Cassius Dio- Membru onorific
Varsta : 20
Localizare : Strawberry Fields
Data înscrierii : 13/07/2012
Multumiri : 83

» Scripturi pentru forum
» Recuperarea parolei pentru forum si unelte
» Cum fac o categorie cu 2 subforumuri pe acelasi rand (ca pe acest forum)
» Regulamentul sectiunii coduri pentru forum
» Recuperarea parolei pentru forum si unelte
» Cum fac o categorie cu 2 subforumuri pe acelasi rand (ca pe acest forum)
» Regulamentul sectiunii coduri pentru forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum