Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Lun 3 Sept - 20:09

As dorii un cod CSS pentru a putea rotunji : Categoriile sus si forumurile jos , pentru a rotunji chenarul statisticilor forumului , cine este conectat.

Versiune PhpBB2

http://help-t.forumgratuit.ro/
avatar
TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 3 Sept - 20:58

Bagi in css:
Cod:
.bodyline{
    /* Pentru Mozilla FireFox */
    -moz-border-radius-bottomleft: 15px;
    -moz-border-radius-bottomright: 15px;

    /* Pentru Safari */
    -webkit-border-bottom-left-radius: 40px;
    -webkit-border-bottom-right-radius: 40px;

    /* Pentru Opera, Google Chrome si altele */
    border-bottom-left-radius: 15px;
    border-bottom-right-radius: 15px;


    border: 3px solid #333333;
    border-top:none;
    }

                                        #wrap{-moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    .bodyline{
    -moz-border-radius: 15px;
    -webkit-border-radius: 15px;
    border-radius: 15px;}

    #wrap{-moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    blockquote{
    border-radius: 15px;
    -webkit-border-radius: 15px;
    -moz-border-radius: 15px;
    }

    .upperleft,.upperleft2,.upperleft3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner10.gif");}
    .upperright,.upperright2,.upperright3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner11.gif");}
    .lowerleft,.lowerleft2,.lowerleft3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner13.gif");}
    .lowerright,.lowerright2,.lowerright3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner12.gif");}

    .forumline{
    padding: 5px;
    -moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    background-image: url();}

    td.row3,td.row1,td.row2,td.row3Right{background-image: url();}


    #text_editor_textarea{
    -moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    input{
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    padding: 2px;}
    #text_editor_textarea {background:
    Black url() no-repeat bottom right;}
avatar
Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3755
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Lun 3 Sept - 21:37

Apreciez ajutorul , dar este cam urat , eu vreau pur si simplu rotunjit cu umpic de shadow daca se poate si fara atatea boardere etc.
avatar
TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 4 Sept - 1:26

Phpbb2 este mult mai complexa si sunt multe clase care nu se repeta ca pe punBB.
Indentifica cu ajutorul functiei Inspect Element, tabelul sau ce doresti tu, si adauga in CSS, clasei / id-ului border-radius: 4px;
Ex:
Cod:
 .forumline { border-radius: 10px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6313
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Mar 4 Sept - 9:13

Atunci imi puteti da un cod care sa rotunjieasca doar categoriile ? ( ma refer la partea de sus)
avatar
TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 4 Sept - 18:18

Adauga tot index_box intre:
Cod:
<div class="rotunjire">
Index_body
</div>
Si adauga in CSS:
Cod:
.rotunjire .forumline {
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6313
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Mar 4 Sept - 19:07

topic rezolvat multumesc!
avatar
TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 4 Sept - 19:18

topic rezolvat
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum