Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Lun 3 Sept - 20:09

As dorii un cod CSS pentru a putea rotunji : Categoriile sus si forumurile jos , pentru a rotunji chenarul statisticilor forumului , cine este conectat.

Versiune PhpBB2

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 17
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 3 Sept - 20:58

Bagi in css:
Cod:
.bodyline{
    /* Pentru Mozilla FireFox */
    -moz-border-radius-bottomleft: 15px;
    -moz-border-radius-bottomright: 15px;

    /* Pentru Safari */
    -webkit-border-bottom-left-radius: 40px;
    -webkit-border-bottom-right-radius: 40px;

    /* Pentru Opera, Google Chrome si altele */
    border-bottom-left-radius: 15px;
    border-bottom-right-radius: 15px;


    border: 3px solid #333333;
    border-top:none;
    }

                                        #wrap{-moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    .bodyline{
    -moz-border-radius: 15px;
    -webkit-border-radius: 15px;
    border-radius: 15px;}

    #wrap{-moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    blockquote{
    border-radius: 15px;
    -webkit-border-radius: 15px;
    -moz-border-radius: 15px;
    }

    .upperleft,.upperleft2,.upperleft3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner10.gif");}
    .upperright,.upperright2,.upperright3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner11.gif");}
    .lowerleft,.lowerleft2,.lowerleft3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner13.gif");}
    .lowerright,.lowerright2,.lowerright3 {background-image: url("http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/91/69/corner12.gif");}

    .forumline{
    padding: 5px;
    -moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    background-image: url();}

    td.row3,td.row1,td.row2,td.row3Right{background-image: url();}


    #text_editor_textarea{
    -moz-border-radius: 10px;
    -webkit-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;}

    input{
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    padding: 2px;}
    #text_editor_textarea {background:
    Black url() no-repeat bottom right;}

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Lun 3 Sept - 21:37

Apreciez ajutorul , dar este cam urat , eu vreau pur si simplu rotunjit cu umpic de shadow daca se poate si fara atatea boardere etc.

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 17
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 4 Sept - 1:26

Phpbb2 este mult mai complexa si sunt multe clase care nu se repeta ca pe punBB.
Indentifica cu ajutorul functiei Inspect Element, tabelul sau ce doresti tu, si adauga in CSS, clasei / id-ului border-radius: 4px;
Ex:
Cod:
 .forumline { border-radius: 10px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Mar 4 Sept - 9:13

Atunci imi puteti da un cod care sa rotunjieasca doar categoriile ? ( ma refer la partea de sus)

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 17
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Omu la data de Mar 4 Sept - 18:18

Adauga tot index_box intre:
Cod:
<div class="rotunjire">
Index_body
</div>
Si adauga in CSS:
Cod:
.rotunjire .forumline {
-webkit-border-top-left-radius: 10px;
-webkit-border-top-right-radius: 10px;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
border-top-left-radius: 10px;
border-top-right-radius: 10px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de TheEagle la data de Mar 4 Sept - 19:07

topic rezolvat multumesc!

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 17
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod CSS pentru rotunjitea a tot ce este pe forum , Php BB 2.

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 4 Sept - 19:18

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum