Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Ionel23 la data de Sam 26 Mai - 12:16

Salutare,
As dori sa stiu unde gasesc in template-uri, mai exact in care, acest cod

<td class="code">

Multumesc.

Ionel23
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 02/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mastercad.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 26 Mai - 12:24

Nu exista A face cu ochiul
O poti personaliza doar din CSS Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Ionel23 la data de Sam 26 Mai - 12:33

uite aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

de aceea am intrebat, ca am vazut aici, si credeam ca exista undeva. Eu doream sa stiu unde este pentru ca vreau sa ii setez lunginea , as dori ca acea casuta in care se afla textul dintre
Cod:
 
sa fie mai lunga, mai exact asa de lunga ca si textul pe care il cuprinde, precum este in cazul [spoiler]. Nu stiu daca se poate asa ceva. Multumesc

Ionel23
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 02/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mastercad.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 26 Mai - 12:38

In acel post era vorba de un cod HTML pentru crearea unui cod asemanator cu cel 'code' Râset
Pentru a-l personaliza pe cel de baza te folosesti de CSS Fericit

Pentru CODE:
Cod:
.code {
position: relative;
padding: 5px;
font-family: Arial;
font-size: 11px;
color: #858585;
background-color: white;
border: 1px solid #1675bc;
-moz-border-radius: 0 5px 5px 5px;
-webkit-border-radius: 0 5px 5px 5px;
border-radius: 0 5px 5px 5px;}

Pentru CITATE:
Cod:
.quote {
position: relative;
padding: 5px;
font-family: Arial;
font-size: 11px;
color: #858585;
background-color: white;
border: 1px solid #1675bc;
-moz-border-radius: 0 5px 5px 5px;
-webkit-border-radius: 0 5px 5px 5px;
border-radius: 0 5px 5px 5px;}

Pentru spoiler:

Spoiler deschis:
Cod:
.spoiler_content {
position: relative;
padding: 5px;
font-family: Arial;
font-size: 11px;
color: #858585;
background-color: white;
border: 1px solid #1675bc;
-moz-border-radius: 0 5px 5px 5px;
-webkit-border-radius: 0 5px 5px 5px;
border-radius: 0 5px 5px 5px;}

Spoiler inchis

Cod:
.spoiler_closed {
position: relative;
padding: 5px;
font-family: Arial;
font-size: 11px;
color: #858585;
background-color: white;
border: 1px solid #1675bc;
-moz-border-radius: 0 5px 5px 5px;
-webkit-border-radius: 0 5px 5px 5px;
border-radius: 0 5px 5px 5px;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Ionel23 la data de Sam 26 Mai - 12:40

bine, multumesc mult Omu Fericit deci lungimea nu se poate seta nu? Topic Close atunci Fericit

Ionel23
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 02/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mastercad.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 26 Mai - 12:42

Ba da, se poate Fericit
Foloseste max-width: Zpx;
Modifica 'Z' cu un numar pentru a-ti seta lungimea.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Ionel23 la data de Sam 26 Mai - 13:14

orice valoare ii dau nu se modifica deloc.

Ionel23
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 02/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mastercad.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 26 Mai - 13:19

Foloseste !important inainte de ; ( punct si virgula ) Fericit ( max-width: Zpx !important; )
Sau incearca doar width: Xpx !important;

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Ionel23 la data de Sam 26 Mai - 13:23

nici asa nu merge. Dar lasa ca e bine si asa cum e. Multumesc tare mult pentru ajutor Omu Fericit Topic Close.

Ionel23
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 02/03/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mastercad.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 26 Mai - 13:32

Cu placere Fericit

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde gasesc in tamplate-uri clasa "code"

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 26 Mai - 14:02

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum