Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Mesaj Scris de Xenmyer3 la data de Lun 22 Feb - 13:30

am luat de pe net un teapmle si imi da o chestie cu stylme_teamplemo
dupa ce inlocuiesc imaginile cu link-urile unde trebuie sa il pun?

edit: am gresit exprimare deci am luat un teample si avea
1 pagina html index
1 documente stylme_teamplemo(mil deschide cu macromedia))
unde trebuie sa il pun codu din stile stylme_teamplemo
(pecizez ca daca scot acel fisier style si intru in index imipare doar scrisul)

Xenmyer3
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 199
Varsta : 20
Localizare : Pe aici
Data de inscriere : 16/02/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.xenmyer.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 23 Feb - 21:26

Xenmyer3, de cateva zile tot incercam, ori utilizatorii, ori moderatorii, sa va lamurim ca aici se ofera suport pentru Forumgratuit.ro si nu pentru alte site-uri sau configuratii de diverse aplicatii web.

Atat ezlidor, cat si darkspectre, au indicat clar acest lucru aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Fara minime cunostinte din domeniul HTML si CSS, nu va puteti baza pe crearea de astfel de resurse. Degeaba am incerca noi sa va lamurim.

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Mesaj Scris de Wasteland la data de Mier 24 Feb - 8:59

M-am uitat ieri peste toate template-urile care le-am putut gasii pe forumul meu dar crede-ma ca nu am gasit nicaieri, nici un template care sa semene macar cu ceea ce tu ai descarcat de pe net!
Concluzie: Nu este compatibil template-ul cu Forumgratuit.ro!
Duh!!!

Wasteland
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 31
Localizare : Romania
Data de inscriere : 20/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nightangels666.vampire-legend.com

Sus In jos

Rezolvat raspuns

Mesaj Scris de acalyme la data de Mier 24 Feb - 11:38

Poi uitate la forumul din profilul meu , Xenmyer3 se refera la un astfel de template ! Se pote face pe un Forum Gratuit ! dar cum a zis Kegan trebuie sa ai un minimum de experienta in HTML si CSS ca sa pot face !

acalyme
Membru Forumgratuit

Mesaje : 387
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://dance-univers.the-up.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Mesaj Scris de Xenmyer3 la data de Mier 24 Feb - 14:05

gata am rezolvat lam atasat la cod-ul html dupa ce am pus toate pozele pe net si am pus cod-ul html cu tot cu css in pagina html noua si mia iesit Râset Râset Idee

Xenmyer3
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 199
Varsta : 20
Localizare : Pe aici
Data de inscriere : 16/02/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.xenmyer.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style

Mesaj Scris de Lycan la data de Vin 13 Ian - 22:18

topic rezolvat

Lycan
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3146
Localizare : Karaibe
Data de inscriere : 21/10/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://netuts.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum