Invita prieteni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Invita prieteni

Mesaj Scris de Luky la data de Joi 5 Noi - 22:34

Invitați-vă prietenii pe forum!


Pentru a accesa această secțiune, mergeți în
Panou de Administrare General Promovarea forumului Invită prieteni
Există 3 taburi, corespunzatoare celor 3 moduri prin care puteți invita prietenii pe forum: mesagerii, rețea socială și emailuri. Să analizăm fiecare posibilitate în parte. A face cu ochiul

1. Mesagerii:
Cu ajutorul acestei functionalități puteți invita prietenii dvs. din listele de contacte ale căsuțelor de e-mail pe care le dețineți.
Așadar, redactați "textul invitației", apoi selectați unul dintre serviciile de e-mail prezente. Noi am luat ca și exemplu Yahoo!.Completați câmpul "login" cu adresa dvs. de e-mail, iar la parola scrieți parola dvs. a casuței de e-mail respective. După conectare, va apărea lista dvs. de contacte:Selectați contactele dorite apoi înaintați invitația apasind "Trimiteți". Imediat, prietenii selectați vor primi un e-mail cu textul redactat de dvs. în câmpul "textul invitației", prin care vor fi invitați să se alăture forumului.
La fel ca în cazul Yahoo! se procedează și pentru alte căsuțe de e-mail disponibile.

2. Rețea socială:
Cu ajutorul acestei functionalități puteți invita prietenii dvs. din listele de contacte ale rețelelor sociale pe care le dețineți.Așadar, redactați "textul invitației", apoi selectați una dintre rețele sociale prezente. Noi am luat ca și exemplu Twitter.Completați câmpul "login" cu numele dvs. de utilizator, iar la parola scrieți parola dvs. a contului respectiv. După conectare, va apărea lista dvs. de contacte:


Selectați contactele dorite apoi înaintați invitația prin "Trimiteți". Imediat, prietenii selectați vor primi un mesaj cu textul redactat de dvs. în câmpul "textul invitației", prin care vor fi invitați să se alăture forumului.
La fel ca în cazul Twitter se procedează și pentru celelalte retele sociale disponibile.

3. Email-uri:
Cu ajutorul acestei functionalități puteți invita prietenii dvs. pentru care aveți la dispoziție adresa de e-mail, fără a fi adăugati nicaieri in lista dumneavoastra de contacte, sau în cazul în care serviciul utilizat de dvs. nu se găsește în lista celor de la "Mesagerii" si/sau nu aveti cont in nici una din retelele sociale listate.Puteți trimite invitatiile catre maxim 10 adrese de e-mail simultan, indiferent de serviciul caruia ii apartin aceste adrese (inclusiv catre adrese personalizate - de la un nume de domeniu, serviciu privat etc.)

După trimitere, veti primi un mesaj de confirmare:

Pot apare si mesaje de eroare:
-in cazul redactării unei adrese greșite:-in cazul necompletării câmpului obligatoriu "Numele complet":Vă dorim succes în promovarea forumului dvs.! A face cu ochiul

Tutorial scris de Kegan
Ultima actualizare: 20.01.2013

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum