Personalizarea duratei timpului a aflarii forumul in constructie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Doriti ca sa perzonalizati durata aflarii forumului in constructie
Personalizarea duratei timpului a aflarii forumul in constructie
Rezumarea primului mesaj :
Propun ca Adm. sa personalizeze singuri durata timpului aflarii forumului in constructie
Mi se pare mai comod si suntem siguri ca nimeni nu va intra pe forum atit timp cit e in constructie deoarece se reseteaza a doua zi...
Sper ca ati inteles ce am avut in vedere...
Propun ca Adm. sa personalizeze singuri durata timpului aflarii forumului in constructie
Mi se pare mai comod si suntem siguri ca nimeni nu va intra pe forum atit timp cit e in constructie deoarece se reseteaza a doua zi...
Sper ca ati inteles ce am avut in vedere...
Re: Personalizarea duratei timpului a aflarii forumul in constructie
Votul meu este DA fiindca sunt intr-un lucru continu' la forumul meu si in ultimul timp nu mai bag mentanta pt. ca ori uit sa o scot ori nu a puc sa termin si se termina.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Re: Personalizarea duratei timpului a aflarii forumul in constructie
Va rugam sa cititi acest anunt:
https://help.forumgratuit.ro/t40625-noi-actualizari-pentru-forumurile-dumneavoastra
=> Sugestie implementata.
https://help.forumgratuit.ro/t40625-noi-actualizari-pentru-forumurile-dumneavoastra
=> Sugestie implementata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Actualizări recente ale Forumgratuit: acces la forumul în construcție pentru moderatori, 2 noi widget-uri ...
» Cod "Forum in constructie"
» din: Forum in constructie
» Forum in constructie
» Cod "Forum in constructie"
» Forum in constructie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum