Cerere minibanner pentru forumul meu !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cerere minibanner pentru forumul meu !
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : IMinibanner
Marimea imagini (in pixels) : 88x31
Cu sau fara animatie : cu ..
Culoarea de fundal : Orice ..
Imagine/i link/s : .. Nu am.
Textul dorit : RoManiaX
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : Sa se potriveasca cu fundalul .. (ales de voi)
Link-ul forumului dumneavoastra : http://www.RoManiaX.Forumz.Ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu..
Informatii suplimentare: Deci .. vreau sa apara literele consecutiv .. adica vreau sa scrie intai R , apoi O , apoi M, apoi a etc. in aceeasi imagine .. Dar sa nu dispara celelalte litere .. Apoi iar dispar toate si incepe R apoi o apoi M .. etc. intelegeti ?
Tipul de imagine : IMinibanner
Marimea imagini (in pixels) : 88x31
Cu sau fara animatie : cu ..
Culoarea de fundal : Orice ..
Imagine/i link/s : .. Nu am.
Textul dorit : RoManiaX
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : Sa se potriveasca cu fundalul .. (ales de voi)
Link-ul forumului dumneavoastra : http://www.RoManiaX.Forumz.Ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu..
Informatii suplimentare: Deci .. vreau sa apara literele consecutiv .. adica vreau sa scrie intai R , apoi O , apoi M, apoi a etc. in aceeasi imagine .. Dar sa nu dispara celelalte litere .. Apoi iar dispar toate si incepe R apoi o apoi M .. etc. intelegeti ?
Ultima editare efectuata de catre kobr4 in Lun Aug 03, 2009 10:11 pm, editata de 3 ori
Re: Cerere minibanner pentru forumul meu !
ragazzo citeste oleaca aici
De ce crezi ca am facut cu totii cam aceeasi animatie ?
De ce crezi ca am facut cu totii cam aceeasi animatie ?
Vizitato- Vizitator
imi cer scuze atunci...nu am fost atent... greseala mea
promit ca am sa fiu mai atent , e 2 noaptea si imi cad ochii in gura....
promit ca am sa fiu mai atent , e 2 noaptea si imi cad ochii in gura....
Nu-i nimic ragazzo .. macar ai incercat .. Daca mai vreti careva sa ma ajutati cu creatii , postatile aici pana diseara , daca nu rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc tuturor , din nou !
Cred ca ti-am pus deja multe variante acceptatible
Nu-ti place nimic pana acum?
Nu-ti place nimic pana acum?
Vizitato- Vizitator
Nu am zis ca nu-mi plac , am spus ca daca vrea cineva sa ma mai ajute sa posteze pana diseara. Tie ti-ar conveni sa faci un minibanner pt cineva si cand sa il postezi sa fie topicul inchis ? .. De asta am mai dat un timp .. Am ales 4 bannere , mi-ar ajunge, dar dupa cum am mai spus mai astept si altele , poate sunt mai frumoase . Daca nu ma multumesc si cu astea ca sunt destul de frumoase. Te rog un singur lucru sLg: Sa nu mai faci post-uri de genu ca in multe topicuri faci . Chiar in 2 post-uri de ale mele ai facut asta si nu e frumos.
Off- Iti zic eu ce nu-i frumos.. eu ti-am respectat cererea, nu prea ai zis mare lucru despre culori sau asa ceva.
Asa deci, ti-am respectat cererea 100%, te multumesti cu ce a iesit si rezolvat .. nu astepti sa ti se faca 100 de minibannere nu? Poate lumea are alt ceva de facut decat sa faca minibannere intruna nu crezi ?
Daca vrei un minibanner care sa-ti convinga, completeaza si tu cererea calumea, nu culori la nimereala din partea noastra, ti-ar placea sa-ti fac un minibanner roz sau mov ? Nu cred
Asa deci, ti-am respectat cererea 100%, te multumesti cu ce a iesit si rezolvat .. nu astepti sa ti se faca 100 de minibannere nu? Poate lumea are alt ceva de facut decat sa faca minibannere intruna nu crezi ?
Daca vrei un minibanner care sa-ti convinga, completeaza si tu cererea calumea, nu culori la nimereala din partea noastra, ti-ar placea sa-ti fac un minibanner roz sau mov ? Nu cred
Vizitato- Vizitator
Va rog sa va rezolvati divergentele prin PM. Multumesc!
Kobr4, nu mi-ar place sa fac un banner si sa vad topicul inchis, dar nici nu mi-ar place sa il fac degeaba. Presupun ca nu astepti sa faca toti membrii forumului cite un banner pentru tine. Si nici moderatorii nu se uita la ceas ca sa inchida topicul la ora fixa. Topicul este inchis cind il declari tu rezolvat.
Daca ai ales deja o imagine, te rog sa ne anunti si sa folosesti iconul "rezolvat" pentru a sti si noi sa inchidem acest topic. Multumesc.
sLg, este dreptul lui sa astepte si alte imagini daca nu i s-a oferit inca una asa cum a dorit.
Kobr4, nu mi-ar place sa fac un banner si sa vad topicul inchis, dar nici nu mi-ar place sa il fac degeaba. Presupun ca nu astepti sa faca toti membrii forumului cite un banner pentru tine. Si nici moderatorii nu se uita la ceas ca sa inchida topicul la ora fixa. Topicul este inchis cind il declari tu rezolvat.
Daca ai ales deja o imagine, te rog sa ne anunti si sa folosesti iconul "rezolvat" pentru a sti si noi sa inchidem acest topic. Multumesc.
sLg, este dreptul lui sa astepte si alte imagini daca nu i s-a oferit inca una asa cum a dorit.
Am marcat Rezolvat, puteti de closed. Multumesc pentru minibannere, sunt frumoase Good Job Designerilor !
Imi cer scuze pentru intarziere, am avut probleme cu softurile ... asta mi-a iesit ...
Uite,am facut si eu unu in graba
- Spoiler:
- Spoiler:
Topic rezolvat=>Admis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere minibanner pt forumul meu
» Cerere de minibanner pentru forumul meu
» Cerere minibanner pentru forumul meu
» Cerere de minibanner pentru forumul meu [Realizat]
» Cerere MiniBanner
» Cerere de minibanner pentru forumul meu
» Cerere minibanner pentru forumul meu
» Cerere de minibanner pentru forumul meu [Realizat]
» Cerere MiniBanner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum