forum prea lat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
forum prea lat
o problema: cum fac sa nu mai fie atat de lat cand pun Widget-uri? forum "www.mastergaming.forumz.ro"
Ultima editare efectuata de catre kiLLy in Sam Aug 01, 2009 10:49 pm, editata de 1 ori
Re: forum prea lat
P.A=>Afisare=>Module=>Portal & Widget-uri=>Gestiunea widget-urilor forumului=>Optiuni generale ale widget-urilor forumului=>Largimea coloanei 1 (stânga)/Largimea coloanei 3 (dreapta)=>Pui o maime in pixeli mai mare=>Inregistrare.
lam facut mai mic dat tot este lata imaginea si trebe sa dau din acea bara de jos in spre dreapta sa vad tot forumul ...
Nu modifica latimea forumului.
Mareste laimea widget-urilor de unde ti-am spus eu si foloseste acest cod css pentru a micsora latimea continuul forumului:
Mareste laimea widget-urilor de unde ti-am spus eu si foloseste acest cod css pentru a micsora latimea continuul forumului:
- Cod:
#container {
width: 100%;}
tot nu merge ma omule. intra pe forum si uitate
am incercat toate metodele de acolo nici una nu merge dati ceva concret si exact sa mearga ...
leam bagat acolo in foaie de stil css ...
Incearca in P.A / General / Configurare si cauta Latimea forumului (numar sau %) : si pui cat vrei.
Bafta!
Bafta!
KiLLy fa si cum a zis sKz,dar poti incerca si faza lu DarkSpectre A lui Darkspectre trebuie sa-ti mearga !
frate asta o stie toasta lumea ... nuj care e faza cu phpbb3 ... e bug sau ce este ? unu nu ma ajuta si pe mn ma ... help pls
edit : am incercat toate metodele
edit : am incercat toate metodele
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum pot face ca atunci cand cineva intra pe forum sa ii apara o imagine intrare forum?-Edit Lizzard [R]
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum pot face ca atunci cand cineva intra pe forum sa ii apara o imagine intrare forum?-Edit Lizzard [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum