Antispam

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Antispam

Mesaj Scris de Luky la data de 01.08.09 11:13

Sistemul Antispam


Funcţia Antispam se poate găsi în Panoul de Administrare => Configurare generală => Antispam. După cum se menţionează chiar în panoul de administrare, de fiecare dată când un vizitator adaugă un comentariu la unul din articolele dumneavoastră, emailul şi conţinutul acestui comentariu sunt comparate cu cuvintele cheie. Dacă cel puţin un termen este considerat ca interzis, comentariul nu va fi validat atâta timp cât vizitatorul nu îl va corecta.

Antispam 12310

I. Filtrul de căutare

Acest filtru vă oferă posibilitatea de a căuta în cadrul blogului dumneavostră un cuvânt sau o serie de cuvinte ce ar putea fi considerate ca jignitoare / neconforme pentru afişarea publică. Odată identificate, ele vor putea fi trecute mai uşor în lista cuvintelor interzise, astfel, comentariile ce conţin cuvintele respective fiind retrase până la o nouă modificare.

Antispam 32110


II. Filtrul de adăugare a unui element

Acest filtru vă oferă posibilitatea de a adauga noi cuvinte ce nu vi se par potrivite pentru blogul dumneavoastră. Acestea vor fi identificate în cazul în care unul dintre vizitatori va posta un comentariu, iar acesta nu va putea fi publicat până când conţinutul nu va fi modificat de autor.

Antispam 43210


Lista de cuvinte interzise, va apărea cu ultimele cuvinte adăugate de dumneavoastră. Cuvintele vor putea fi ulterior modificate, accesând în acest caz butonul Antispam Edit sau chiar şterse, utilizând butonul Antispam Delete în acest caz. ATENŢIE! O dată ce un cuvânt a fost şters, el va putea fi utilizat de orice vizitator în blogul dumneavoastră!

Spoiler:
Antispam 4tgs10

Vă recomandăm această funcţie pentru a evita comentariile abuzive de la rău-făcători. Astfel, imaginea blogului dumneavoastră va putea fi protejată în faţa acestora, iar comentariile ce-şi propun sa încingă spiritele pot fi cu desăvârşire omise.

Tutorial realizat de Kegan

Numai bine,
Echipa Blogratuit
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3556
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 24
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului
Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum