Postarile din unele subiecte sunt decalate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Postarile din unele subiecte sunt decalate
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua. Problema: postarile din unele subiecte se vad decalate destul de rau. Este vorba de subiectele cu multe mesaje si numai pe IE.
Am setat sa apara numarul mesajelor pe pagina la 30 si apoi la 20 dar problema persista. Iar widgeturile care sunt in mod normal pe partea dreapta apar jos de tot. La subiectele cu mesaje putine nu apare problema. Iar din diverse motive userii nu pot folosi alte browsere ci numai IE.
Am facut 3 capturi:inceptul paginii, undeva spre final si apoi finalul de pagina.
se observa in ulima captura ca incep sa apara widgeturile la finalul paginii.
Ce se poate face?
Multumesc.
Buna ziua. Problema: postarile din unele subiecte se vad decalate destul de rau. Este vorba de subiectele cu multe mesaje si numai pe IE.
Am setat sa apara numarul mesajelor pe pagina la 30 si apoi la 20 dar problema persista. Iar widgeturile care sunt in mod normal pe partea dreapta apar jos de tot. La subiectele cu mesaje putine nu apare problema. Iar din diverse motive userii nu pot folosi alte browsere ci numai IE.
Am facut 3 capturi:inceptul paginii, undeva spre final si apoi finalul de pagina.
se observa in ulima captura ca incep sa apara widgeturile la finalul paginii.
Ce se poate face?
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre micanarcisa in Mier Iul 29, 2009 2:45 pm, editata de 1 ori
Re: Postarile din unele subiecte sunt decalate
Multumestei lui darkspectre , ca de la el stiu ca o semnatura nu prea "potrivita" ar putea sa deterioreze aspectul forumului
Vizitato- Vizitator
Re: Postarile din unele subiecte sunt decalate
Da...
Topic rezolvat = > inchis
Topic rezolvat = > inchis
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Spatiu mult in postarile scurte din subiecte,cum scap de el ?
» Marcheaza unele subiecte
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Revizia subiectului: avatarele si scrisul apar decalate
» Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
» Marcheaza unele subiecte
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Revizia subiectului: avatarele si scrisul apar decalate
» Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum