Packuri cu zambete
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Smile Pack pe forum ?
Packuri cu zambete
Am si eu o propunere : sa se faca o catve categorii cu smileuri (yahoo , vista etc.) care sa fie puse in P.A-Afisare-Smilies , cu butonul "Adauga Zambete" . Iar acolo sa mie cateva seturi de zambete din yahoo fiecare cu un buton +/- (Adauga/Scoate) . Sper ca ati inteles ce vreau sa zic , unii stau foarte mult sa pune zambete noi (cu yahoo in mare parte) si de accea unele forumuri se muta pe un host cu aceasta functie .
Imi cer scuze daca a mai fost aceasta propunere sau daca nu am facut bine ce am facut !
Daca nu este bine ce am facut trimiteti-mi topicul la cos !
O zi buna
Imi cer scuze daca a mai fost aceasta propunere sau daca nu am facut bine ce am facut !
Daca nu este bine ce am facut trimiteti-mi topicul la cos !
O zi buna
Re: Packuri cu zambete
Nu cred ca lenea de a incarca niste smilies este motiv de a trece pe alt host, dar ma rog...
Nu prea sunt de acord si nu cred ca s-ar implementa. Exista deja un set de zambete... Cu siguranta nu vor pune yahoo smilies --.--' e usor sa iti dai seama de ce...
Nu prea sunt de acord si nu cred ca s-ar implementa. Exista deja un set de zambete... Cu siguranta nu vor pune yahoo smilies --.--' e usor sa iti dai seama de ce...
votez nu deoarece cum a si zis mariko, exista deja un pack cu zambete si acestea pot fi modificate de catre tine din PA
Vizitato- Vizitator
ExTrEmE^^ : ne poti da si niste argumente?
Vizitato- Vizitator
Da...Cum ai zis si tu exista deja un pack cu zambete !
Si poate fi modificat oricand de mine
Si poate fi modificat oricand de mine
Am votat NU. Nu sunt atat de lenes incat sa nu imi pot adauga singur cateva smiley-uri. In plus, am si optiunea de a adauga smiley-urile si intre [img][/img].
Nu!Daca ti-ai asumat responsabilitatea de a avea un forum,una din responsabilitati ar fi sa iti cunosti panoul de administrare,astfel incat sa nu iti ia 2 ani sa bagi/scoti un smile.
Panou de administrare>afisare> click pe Smilies>lista cu smilies
Panou de administrare>afisare> click pe Smilies>lista cu smilies
am si io p forumul meu asa ceva ! dak vreti sa vedeti....
Sugestia aceasta a mai existat. Si a fost respinsa. Nici acesta nu are un scor prea fabulos. Ba chiar as putea spune ca sta mai prost decit precedenta.
Sugestie inchisa si trimisa in arhiva.
Sugestie inchisa si trimisa in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum